0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Oncelikle merhaba bi kac kisiye soru sordum fakat cevaplayan olmadi henuz benim sorum sudur hamileyim dogumu sakurada dusunuyorum ama deniliyorki orda anne isim koyamiyormus baba kimligi sartmis bu dogrumu orda dogum yapanlar bana yazarsa cok sevimirim 

3 Cevaplar

0 oy
(15,102 puan) tarafından
Bacım öyle bi hastanemi var orası neresi  hangi çağda yaşıyorlarmış merak ettim 
(662 puan) tarafından
Galiba varmi bende arastirip oyle gidicegim oraya o yuzden sizlere danismak istedim dogrumu diye
-Reklam-
0 oy
(16,343 puan) tarafından
Arkadaşım orda doğum yaptı hiç böyle bir şey den bahsetmedi bu ne alaka. Sadece bildiğim eğer istersen hastaneden bebek için kimlik başvurusunda bulunabiliyorsun her hastane de vardır bu 
(662 puan) tarafından
Evet bende hastanede kimligi cikarmak istiyirum ondan arastirip gidicegim esimle isim konusunda sorunlar yasiyoruz
(16,343 puan) tarafından
Bana hemşire istersen burdan başvuru yap demişti benim ikametgah ta sorun var diye yapmamıştım ama babasının kimliği lazım falan dememisti geçen sene doğum yaptım şimdi bilmiyorum iyice araştırmak lazım hastaneye gidince bilgi al istersen
(662 puan) tarafından
Dedim belki burda bilen cikar artik olmasa hastaneye gitigimde ogrenicem detayli
0 oy
tarafından
Başakşehir çan ve Sakura hastanesine gittim kızlarım için doğum yapmadım ama acile gitmiştim sanmıyorum öyle bir durum oldugınu ya ne mümkün kocaman hastane ama çocuk acil vasat saat 4 de gittik 7 de zor muayene olduk muayene eden doktor da çocuk doktoru bile değilmiş çok perişan etti bizi 
(662 puan) tarafından
Yaa gercektenmi ben de gitmistim acilden cok memnun kalmistim goz sorunu vardi tiranva bolumunden kayit actilar o bolum cok ilgilendi goz doktoru indi asaya bakti takibe aldi ama ben gidemedim yani cok ilgilenmislerdi birde tas kirma bolumunde 6 seyans gordum benimle doktordan tutun hemsireye gorevlilerden hepsinden cok memnun kaldim cok ilgilendiler ama dogum bolumunu kotu anlatiyorlar  memnun kalmayanlar var bende arastirip oyle gideyim dedim
tarafından
Hım her doktor aynı değil o zaman canım valla
(662 puan) tarafından
Evet kisiden kisiye deyisiyor demekki ben sahsen butun hepsinden memnun kaldim ama sikahetlerde cok var
tarafından
Inşallah doğum içinde böyle iyi ve işini güzel yapar insanlar çıkar canım karşına
(662 puan) tarafından
Insallah canim Allah razi olsun ❤

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
+1 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
29 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fadile2121 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,113 soru

24,692,712 cevap

368,422 kullanıcı

...