0 oy
919 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Daha yeni oluştuğu için kalp atımı görünmüyor ama oluşmaya başlayan bir bebek var dedi fazla saçma değil mi arkadaşlar ne demek oluyor bu. 6 haftalık son sat tarihine göre.. başına gelen varmi?

13 Cevaplar

0 oy
(2,231 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Banada geç döllenme 2 hafta sonra gel demişti gittiğimde anca başlamıştı ondan önce yeni oluşmaya baslamsiti kalp atışı yoktu
tarafından
Aradığım cevap işte bu! Teşekkür ederim ❤
(2,231 puan) tarafından
Icini ferah tut kuzu ben gittim 6ya giriyordum yok dedi 1 hafta sonra gittim yok ama korkma oluşmaya başlamış kalp atisida başlar dedi 2 hafta sonra gel öyle yaptım gittiğimde şükür başlamıştı. Doktorda dedi geç döllenme normaldir haftasını yakaladı zaten hemen
tarafından
Benimde öyle olur inşallah hala bir gelişme yok çünkü.
Sagol canım
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Saçma değil çünkü 7 haftalıkken gittiğimde kalp atışları gözükmeyebilir demişti ama benim kalbim çok güzel atıyordu yani erken olabilir bunda hele ki  geç döllenme ise
tarafından
Olabilir.. bekleyecez
0 oy
tarafından
6 haftalık duyulmaz canm kalp atışı nadirdir duyuluyosada , en erken 9 haftalıkken duyuluyomuş 
tarafından
Gerçekten mi korkuttu beni biraz normal dedide yine de içime kurt düşmüştü ağrılarım da çok olunca acaba yine düşük mü yaptım diye korktum :(
(163 puan) tarafından
Ben 6+6 iken duymuştum ilk kontrolümde :)) 9 hafta biraz geç gibi sanki 7 8 daha uygun gibi benim düşüncem tabi saygı duyuyorum
tarafından
Korkma canm nasipte varsa zAten duyucaksn allahın izniyle
tarafından
İnşallah canim Allah razi olsun inşallah tutunur bebeğim
0 oy
(17,819 puan) tarafından
Saçma değil tabikide doktor olanı soylemiss sanaaa
tarafından
Ama bebek var dedi bana kalp atımı nasıl olmaz
(1,367 puan) tarafından
Bence kese olusmus kalp atimi yok demek istemis canim orda. Benim doktorum da ayni seyi söyledi bi dahaki gittiğimde duydum gec dollenmeydi. Su an cok sukur kucağımda 22 gunluk. Rabbim sana da nasip etsin inşallah
tarafından
Yok canım sasirmistir diye 2 kere sordum bebek var kese var ama kalp atımı yok öyle mi dedim evet oyle , yok duyamıyoruz dedi yeni oluşmaya başlamıştir ondandir dedi . Ilk oluşan kalp değil mi işte ben onu merak ettim.  Neyse artık inşallah bende alırım saglikla kucagima Allah sana bağışlasın canım ❤
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim başıma geldi doktor geç döllenme dedi kese boş dedi ay ağlaya ağlaya çıktım sonra eşim başak doktora götürdü 3 gün sonra gelin dedi gittik kalp sesini öyle duyduk 
tarafından
Bende kese de bebekte var göründü
0 oy
(163 puan) tarafından
Biraz daha zaman geçsin duyarsın canım bende 6+6 yken duydum canını sıkma ❤
tarafından
Ama gülüm bebek te görünüyor dedi kalp sesi neden olmaz ki ?
(163 puan) tarafından
Belki daha yeni gelişiyordur her bebek aynı olmak zorunda değil ki canım benim sen hiç boşuna kendini üzüp strese sokma Allah kalbine göre versin
tarafından
Tamam canım sağol ❤
0 oy
tarafından
Gec dollenme olmus olabilir canım benim büyük kızda öyle olmuştu geç döllenme idi
tarafından
14 gün once smear testi aldı doktor 4 gün once çıktı karantinam vardi o zaman. Şimdi randevu alamıyorum diye bakamam diyor
tarafından
Valla paran yoksa sağlığın da yok devlet hem çok kalabalık hemde zerre ilgi alaka yok 3 çocuğum da da yok canımla özel e gittim yanıldım şaştım bi devlete gittim de neye uğradığımı şaşırdım ki suriyelilerden bize sıra gelmiyo devlette
tarafından
Gelmiyor suriyeli geliyordu odaya konuşamıyor hoşgörüyle karşılıyordu doktor ve yanindaki.  Türk biri geldi neden içeri giriyorsun randevum var dedi ismin yok git kayıtta baktir öyle gir buraya diyor.  Halbuki ismi yanmıştı kadının kadim şaşırdı kaldı çıktı odadan
tarafından
Muayene çok pahalı burda.  Didardan da tahlil kabul etmiyorlar artık. Vezneye bir gidiyorsun dünya kadar tahlil 500 lira ücret belki daha fazla.
tarafından
Soyguncular resmen ya gözlerini toprak doyursun ne diyim
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Normal canim endişe etme  benimde 7 haftaliktii  kalp atışı görünmüyor demişti 
tarafından
Yaaa umarim oyledir gülüm. Son düşüğümde kalp sesini 6 haftalikken dinlemiştik bu ses vermeyince korktum biraz
(1,208 puan) tarafından
Allaha sığın canım dua et kötü düşünme benim öyle oldu umarım sende de bi sıkıntı olmaz allahin izniyle
0 oy
(603 puan) tarafından
Ama erken cnm benm 6+4 de duydum. 4 gün deme 1 gün bile etkiliyor.
tarafından
Tamam canim yarin gidecektim özele o zaman gitmeyeyim en iyisi. Zaten Protestan başlattı bu doktor gerek yok bence gitmeme sanki
(603 puan) tarafından
Ben 6nhaftalıkken gittim. Dr. Kalp var ama doobler seni algılamıyor çok küçük dedi. 4 gün sonra gel dedi. Gittim duydum sesini. Ben gördüm ama için rahat olsun diye çağırdım seni dedi. Ses duymadan birşey demiyorlar doktorlar. İçini rahat tut canım. Stres en kötü şey. Strese sokma kendini durduk yere.
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim hala bir gelişme yok 7 gün geçti üstünden
0 oy
tarafından
Yo saçma değil zaten bebeğin kalp atışı 8haftadan sonra duyulur hatta 11 haftada duyan bile vat
tarafından
Bebek göründüğü halde bile ????
tarafından
Evet gayet normal
0 oy
(346 puan) tarafından
Biz 7+5te duyduk normali bu zaten canım :)
tarafından
Kiz bu doktorlar bir değişik o zaman bebek var kese var kalp sesi yok daha çok küçük dedi ona şaşırdım.  Canım önceki bebeğimin kalp sesini tam 6 haftalikken duyduk.  6+2 yim su anda. Hepsi bir degil elbette ama bebekte var ama ses yok demesi tuhaf geldi
(346 puan) tarafından
Bu seferki geç döllenme olmuştur canım benimkinde öyle. Kalp sesi için 9 haftaya kadar müsade var. Kalbi henüz minicik olduğu için cihazla duyulacak kadar güçlü çıkmıyordur sesi. Bazı doktorlar bebeği gördükten sonra kalp sesi duyulmazsa alttan muayene ile dinliyorlarmış ama her doktor tavsiye etmiyor sanırım sanırım bunu. O yüzden bakmamıştır o şekilde. 1 hafta sonra git duyarsın inşaAllah. Hatta o kadr güçlü duyuluyor ki eşim benim kalp sesim sanmıştı :D :D
tarafından
Alttan muayene etti gülüm
(346 puan) tarafından
1 hafta bekle canım duyarsın Allah'ın izniyle
0 oy
(3,291 puan) tarafından
Beklemelisin.9.haftada doktor kalp atışı var demişti. Bana 13.haftada dinletti kisacik
tarafından
Oda görmedi kalp sesini.. bebekte var bu arada dedi.
(3,291 puan) tarafından
Beklemelisin biraz daha canim
0 oy
(495 puan) tarafından
Sacma degil canim 4haftalikken ogrendim 3 hafta sonra gel bidaha baklim kalp atimini belki duyarsin bazende duyulmaz dedi bnm duyuldu da gec dollenme fln olursa 
tarafından
Tamam canum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy