0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

image

32. Haftaya girdim yavaş yavaş başladım artık Dün beşiğini kurduk bugün de kıyafetleri yıkandı :) 

Allah'ım hepsi o kadar minicik ki böyle baktıkça mutlu oluyorum ne güzelmis bu duygu.

Allah gerçekten isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah 

9 Cevaplar

0 oy
(3,700 puan) tarafından
Yaa maşallah bi an önce senin haftan a ışınlansam keşke bende yıkasam utulesem böyle pembe pembe 
(209 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasın sen
Ben de hep öyle diyordum şu zamanlara bi gelsem falan şimdi de diyorum hemen bi doğduğu zamanlara gelsem bu haftalar falan az geliyor :D
-Reklam-
0 oy
(17,640 puan) tarafından
Amin aminnn insallahh ❤️❤️❤️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
(209 puan) tarafından
Inşallah ♡
0 oy
(926 puan) tarafından
İyi yaptın valla erkenden hazırla kafan rahat eder bende 36 haftamı dolduracam bu Çarşamba 34 Ken bebeğin çantası hazırdı dünde kendi cantam tamamlandı agdami da yaptım kafam rahat şimdi halıları da yıkamaya gönderecem evi de temizlesem bebeğim temiz eve gelsin kafam tam rahat
(209 puan) tarafından
Aynen erkenden başladım valla bitsin ne olur ne olmaz sonuçta temizligi de 1 2 hafta sonra yaparım ondan sonra benim de kafam rahat olur bebeğimi beklerim guzelce
0 oy
(38 puan) tarafından
Maşallah kıyafetler çok değil mi:) 
(209 puan) tarafından
Valla bilmiyorum çok sanki ama biz almadık hiç ablam verdi kendi kızının kuculenlerini işte sonra birikti böyle hepsi de yenidoğan hiç büyük kıyafeti de yok sorun orda 2 3 ay sonra olmıycaklardir diye düşünüyorum
(209 puan) tarafından
Daha bide bi makina daha çalışcak koyu renklileri ayrı atıyım demiştim artık kuculenleri vericez bizde birilerine
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Amin ya maşallah ne güzeller bende bir an önce o haftalara geleyim istiyorum valla :) 
(209 puan) tarafından
Sen kaçıncı haftadasin ve ay gelirsin zaman geçer hemen bi bakmışız almışız bile bebişleri kucağımıza
(4,434 puan) tarafından
Bende 21. Haftadayım canım amin Rabbim o günleri sağlıkla görmeyi nasip etsin insallah ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah cnm sağlıkla gelsin kuzucuk güle güle kirletsin inşallah 
(209 puan) tarafından
Âmin, inşallah
0 oy
(1,315 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun şimdiden canım <3

(209 puan) tarafından
İnsallah Teşekkür ederim
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Bu sabah bende yıkadım utuledim minnaklar yaa..şimdide nevresimleri muslin bezleri yıkanıyor.ama çok yoruldum onları da yarın utulerim.gule güle kullansın meleklerimiz
0 oy
(672 puan) tarafından

Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir avazda doğurursun annelik çok güzel bir duygu Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah <3

(209 puan) tarafından
Âminn inşallah ♡

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 741 göst.
10 Mart 2019 Diğer kategorisinde Yasmin cskn (342 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 390 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
+1 oy
18 cevap 632 göst.
17 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde terslale (3,405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,446 soru

24,139,465 cevap

334,435 kullanıcı

...