0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin kışın elleri ve ayakları süreklğ buz gibi ve terli olur bu durumdan çok şikayetçi biraz internetten baktım sonra buraya da sorayım dedim nedeni ne olabilir sizce napılabilir el ve ayaklaru aynı anda hem terliyor hem üşüyor bu arada eşim kansız da değil 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Terlemeyi bilmiyorum ama benimde asla ısınmaz elim ayağım kansizliktan dedi Dr 
tarafından
Yok eşim kansız değil gayet iyi derecede
kanı maşallah :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablamın elleri ayakları terlerdi hatta yazın akardı ameliyat oldu geçti 
tarafından
Ter bezlerinden basit bi ameliyat koltuk altindan yapılıyor.
tarafından
Dikişli falan mı oluyor nasıl oluyor bildiklerinizi anlatır mısınız rica etsem çok merak ettim
tarafından
Detaylı bilmiyorum o kadar. Koltuk altında 2 delik vardı  2 3 dikişli. Yani bayaa ameliyat ter bezlerine işte müdehale ediyor. Önceden elleri ayaklari terler akardı şimdi göbek çevresinden terliyor. Basit yani öyle büyük tehlikeli hir ameliyat değil
tarafından
Hmm anladım çok teşekkür ederiö peki ablanız göbek çevresindeki terden de rahatsız olmuyor mu
tarafından
Hayır olmuyor yani el ayaktan sonra bizlerde zaten göbek çevresinden terleriz normal yani
0 oy
tarafından
Bende terleme yok ama benim de ellerim ayaklarım buz gibi yaz kış hiç ısınmaz cnm doktora gittim kansızlıktan dedi ve kansızım doğuma girmeden önce bile kan takviyesi kan ilaçları öldüm öldüm 
tarafından
Çok geçmiş olsun benim eşim kansız değil ya iyi derecede kanı

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,886 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,689 soru

24,114,451 cevap

333,161 kullanıcı

...