Vaktiniz varsa eski postlarima bakın artık yemin ederim yeter bıktım bıktım bıktım her hastalık çıktı bunun yüzunnden ya nefret ediyorum o adamdan artık rüyamda baktım bir kadınla uyandım o etkiyle kalktım tlfn şarjda baktım virüs uyarıları gelmiş por no izlemiş artık alıştım neyse bir haktim booking mi ne bir program kardeşime sordum dedi otel rezervasyonu programı cuma günü işten geç geldi nerdeydin dedim arkadaşı sanayiye bıraktım dedi bu altına araba aldı alalı eve geç geliyor o kadar borcunuz var sat diyorum satmıyor bunun içinmiş meğer annemi aradım ağladım dedim benim ölmemi mi bekliyorsunuz beni bu adamdan kurtarın kardeşim birşey olmaz sende kilo ver ya kendi kaedesim diyo şimdi kilo aldım diye beni mi aldatacaj nice kilolu kadınlar var kocaları otele mi gidiyor annem dedi taksi tutup gelecem yüzüne tüküreceğim diyecem seni görmüşler resmini çekmişler ya o arabanı sat ya da kızımi torunumu alıp gidecem şimdi uyandı dedim karar ver oğlun mu araban mi arbami satmam ne istiyorsun arabadan yani evladindab da vazgeçiyor elin o u lari için kendi de gerçi o y dan farki yok tekerlerinin hepsini patlatacaktm kardeşim dedi basınçlı yüzüne patlar zarar cermek istiyorum o arabasına ya ne yapacam ben ya bu huyunu bırakmıyor adam her yaptığı yanına kalıyor ne yapsam arabadan kurtulsak o araba yokken bari sadece video izlemekle yetiniyordu şimdi araba altında otel otel gezecek bende burada hesap kitap yapayım mobil bankacılık şifresini de değişmiş hesap hareketleri nde otel ödemesi çıkar die kizlar çok kötüyüm ya keşke ailem zengin olsaydı beni yanlarına alırlardı gidecek yerim de yok devlet bana bu evi vermez mi bir evimiz birde arabamiz var o da hem gazı hem uzman çavuş iki maaş alıyor toplam on beş bin sizce devlet yardum eder mi bosansam bana nafaka verir mi bugün hemen bosanirim