0 oy
1,560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (420 puan) tarafından
Vaktiniz varsa eski postlarima bakın artık yemin ederim yeter bıktım bıktım bıktım her hastalık çıktı bunun yüzunnden ya nefret ediyorum o adamdan artık rüyamda baktım bir kadınla uyandım o etkiyle kalktım tlfn şarjda baktım virüs uyarıları gelmiş por no izlemiş artık alıştım neyse bir haktim booking mi ne bir program kardeşime sordum dedi otel rezervasyonu programı cuma günü işten geç geldi nerdeydin dedim arkadaşı sanayiye bıraktım dedi bu altına araba aldı alalı eve geç geliyor o kadar borcunuz var sat diyorum satmıyor bunun içinmiş meğer annemi aradım ağladım dedim benim ölmemi mi bekliyorsunuz beni bu adamdan kurtarın kardeşim birşey olmaz sende kilo ver ya kendi kaedesim diyo şimdi kilo aldım diye beni mi aldatacaj nice kilolu kadınlar var kocaları otele mi gidiyor annem dedi taksi tutup gelecem yüzüne tüküreceğim diyecem seni görmüşler resmini çekmişler ya o arabanı sat ya da kızımi torunumu alıp gidecem şimdi uyandı dedim karar ver oğlun mu araban mi arbami satmam ne istiyorsun arabadan yani evladindab da vazgeçiyor elin o u lari için kendi de gerçi o y dan farki yok tekerlerinin hepsini patlatacaktm kardeşim dedi basınçlı yüzüne patlar zarar cermek istiyorum o arabasına ya ne yapacam ben ya bu huyunu bırakmıyor adam her yaptığı yanına kalıyor ne yapsam arabadan kurtulsak o araba yokken bari sadece video izlemekle yetiniyordu şimdi araba altında otel otel gezecek bende burada hesap kitap yapayım mobil bankacılık şifresini de değişmiş hesap hareketleri nde otel ödemesi çıkar die kizlar çok kötüyüm ya keşke ailem zengin olsaydı beni yanlarına alırlardı gidecek yerim de yok devlet bana bu evi vermez mi bir evimiz birde arabamiz var o da hem gazı hem uzman çavuş iki maaş alıyor toplam on beş bin sizce devlet yardum eder mi bosansam bana nafaka verir mi bugün hemen bosanirim 

27 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Tabikide verir aldattığını ispatlamaya deliller bul donuna kadar alırsın ondan sonra donsuz daha iyi gider o. Peşine serefsssz
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Arabaya niye taktın anlamıyorum adam araba olmayınca da yapar tek yapacağın şey boşanmak şans vere vere bu hale gelmişsin zaten belli. Ev evlilik içerisinde alındıysa ortak bölünür. 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ay kardeşim Allah sana sabır versjn gercekten zor bı durum insanın. Psikolojisi allak bullak olur belkide otele gitmiyodu arabada yapiyo yapcaggini tövbe tövbe insanın aklına neler geliyor Rabbim inş tez zamanda doğru yola cevirir
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Tutarsın bı tane aslan gibi avukat donuna kadar alır bı de çocuğunuz var annen yanında demek ki çocuğa baksın sen çalış paranı kazan kimseden medet umma ama hakkını da al aldatyosa ağzını yorman bile hata bırak elin orsplarini nereye kadar doyurablcek bakalım hep öyle kalicam sanıyor erkekler bırak gitsin 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Önce eve arabaya Satamaması için karar çıkart, daha sonra da aç davanı. Ama kanıtın olması lazım
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Vala canım bnde aldatildim avukat arastiriorum ama delil De yakalaman şart  msj falan yani yoksa nafakan yüksek olmaz tazminatta açardn ihanet üzerine 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Kanitin varsa ayrilacaksan uzmanliktan atilir cnm 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,028 göst.
0 oy
9 cevap 524 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinininanasi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 806 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,122 soru

24,026,776 cevap

328,474 kullanıcı

...