0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
2 aydır ayrıyız o adamla. Mahkemeler acıldı. İlk mahkemede de cocuklar bana verildi. 2 aydır ilk kez gelip gördü cocugu. Cocuk tam düzeliyor mutlu olmaya baslamıştı. Cocugu doldurmuş. Bizim evimiz bursada halan sana prensesim diyor annen bagırıyor yok sana oda ya an yok kuzenlerin seni bekliyor diye doldurmuş cocugu. Cocuk bir geldi kinlen bakıyor bana. Babamda kalcam halambakcak bana diyor. Cıldırmak üzereyim. Yarın bütün abilerini arayıp anlatmak istiyorum. Allah askına akıl verin ne yapayım. Öel psikologlar 450 TL. Ve ilk ay 3 kere cagırıyor muş. Asla devletten randevu bulamıyorum. Ne yapacagımı sasırdım. Nasıl vereyim sürekli 450 TL. De götüreyim cocugu. Sinirden carlıyorum

14 Cevaplar

+1 oy
(5,773 puan) tarafından
Avukatına bi danışsan bu konuyu. İllaki yasal bi yaptırımı vardır. Bu arada o eski kocanın da ablasının da ağzını yırtasım geldi valla.
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum bir yaptırımı var mı bıktım bunlardan
(5,773 puan) tarafından
Sen avukata danış gerekirse pedogog kararı felan alınsın. Çocuğun psikolojisini bozacak iki ruh hastası beyinsizler.
(12,026 puan) tarafından
Bozdular zaten. Cocuk ne yapacagını bilmiyor bir aglıyor bir gülüyor. Ögretmrn kac defa cagırdı 3 yasında ki gibi hareketleri dedi
(5,773 puan) tarafından
Hey Allahım yaa,insan kendi evladına nasıl yapar bunu. Bu kadar mı ******** düşüncesiz olur. Üzülme canım pedogog ona iti gelecektir.
(12,026 puan) tarafından
Canım pedegoga da gidemiyoruz ki. 450 TL diyor
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Allah aşkına halası kaç gün bakıcakmış yaa 
(12,026 puan) tarafından
Cocuk 7 yasında anlamıyor ki.
0 oy
tarafından
Ara adamı anlayacağı dilden konuş canım yada lafını ona kim geçiriyorsa ona söyle bu yaptığını
(12,026 puan) tarafından
Cıldırmak üzereyim
tarafından
Sakin ol canım kızın boşandığınızın farkındaysa otur anlat güzelce babasının dediklerinin uygun olmadığını bir çocuğa en iyi annesinin bakabileceğini
(12,026 puan) tarafından
Dilimizde tüy bitti anlatırken
0 oy
tarafından
Aşlah yardımcın olsn vanm , devlette randevu gündüz 16:00 da bak mhrs ye canm ramdevu bulursn
(12,026 puan) tarafından
Yok bacım gece gündüz bakıyorum
0 oy
(986 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuk.  Pek doğru değil ama sizde çocuğa baban seni sevse buraya gelir halada öyle bak onlar yanında değil ben yanındayım.  Sen benim kızımsın benim prensesimsin de . Teyzeleri varsa bak onlarda halan gibi de . Ay Allah yardım etsin ya insanın evladı böyle söylese insanın ne çok ağrına gider .
(12,026 puan) tarafından
Cıldırmak üzereyin
(986 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun sana inşirah ferahlığı versin evladının yüreğini senin sevginle doldursun inşallah
(12,026 puan) tarafından
Ya bunları durdurucam ya da ben bunları keseceğim
0 oy
tarafından
Ah yavrum ya ne acımasız bir insan bu cocugu alıp götürse perişan olacak hiç mi kafa çalışmıyor beyin yoksunu 

Gözünü korkutacak biri yok mu bu hanzonun
(12,026 puan) tarafından
Cıldırıcam
0 oy
(11 puan) tarafından
Böyle adamlar baba olmasın şerefsizler olan masumlara oluyor Allah tan kızım küçük de pek bişey anlamıyor Allah yardımcın olsun canım dua et Rabbim kolaylık verir inşallah yavruna onun anlayacağı dilde onu ne kadar çok sevdiğini anlat çocuklar çabuk kandirilir ama gerçek duyguları en kolayda onlar hisseder canım 
(12,026 puan) tarafından
Ne yapacagımı sasırdım
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canım hergün 16.00 da 182 ara yeni randevular açılıyor bulursun 4 e 2 3 dk kala aramaya başla 
(12,026 puan) tarafından
Arıyorum bacım yok
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Çocuğu kullanarak seni geri döndürmeye çalışiyo olabilir

Allah yardimcin olsun kuzum

Çocuk gitse bile orda duramaz emin ol
(12,026 puan) tarafından
Canım tabi ki durmaz ama cıldırtacak bunlar beni
0 oy
tarafından
450tl pisikolaga vereceğiniz yerde bu süreçte cocgunuza ne olursa olsun bagirmayin orda olsam bana bagirmazlardi hissini yaşatmayın kesinlikle ve sürekli disairya çıkarın parka götürün evde eğlenceli oyunlar oynayın kafasıni dağıtın siz yeteri kadar ilgi gösterin ki karşı tarafa karşı herzaman tok olsun çocuk yani anlatabildim mi bilmiyorum ama bu süreçte çocukla sevdiği ne varsa yapın
(12,026 puan) tarafından
Yapıyoruz hepsini arkadasım. Cocuk onlarla knusmasın görüşmesinmutlu bir görüsüyır anında dönüyor
tarafından
Çocuk işte canm Allah yardımcın olsun
(12,026 puan) tarafından
Cocuk ama kök söktürüyor. Cıldrıcam
tarafından
İşte babası çok bilinçsiz böyle yapmaması lazım
(12,026 puan) tarafından
Baba bilinçsiz degil canım 2 üniversite mezunu. Nankör vicdansız
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Zaten düzenli geliri yok ki alamaz kuzum velayet falan. Anne varken de hala bakamaz alnınj karışlarım o adamın
(12,026 puan) tarafından
Kuzum vermez zaten mahkeme ama cocuk beni perişan ediyor sürekli aglıyor asebi oluyor kok söktürüyır
(13,307 puan) tarafından
Delil tuttur pedagoga söyle kuzum asabını bozuyor çocuğun diye
0 oy
(163,479 puan) tarafından
hee halasida ölüyodu gelsede baksam diye 
(12,026 puan) tarafından
Kız tek amcaları üzmek. Sevseydi yigenin boyle mı yapardı
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bu pislikten çektiğin nedir ya Allah ıslah etsin onu şimdide çocuğa sardı Allah yardımcın olsun canım Allah ona fırsat vermesin planları ayağına dolansın inşallah 
(12,026 puan) tarafından
Allahım kefene girsinler
0 oy
(346 puan) tarafından
Canım ben de psikoloğum 450 bizim alanda çok yüksek bir fiyat. Nerde oturuyorsunuz?  Ben kocaelideyim 200e çalışıyorum mesela. İllaki vardır bu fiyatlarda senin bulunduğun yerdede
(12,026 puan) tarafından
İzmride oturuyorum. 450 den agagıya vallahi billahi bulamadım. Hatta 850 diyen oldu. Kadın doçentmiş.
(346 puan) tarafından
Canım o zaman İzmir büyükşehir belediyesini ara belediyelerin ücretsiz psikolog hizmetleri oluyor mutlaka vardır izmirdede. Yoğun oldukları için tarih olarak biraz geç verebiliyorlar ama yinede devletteki gibi 5dkda göndermiyorlar normal seans yapıyorlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 685 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,144 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 297 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizem98 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,228 soru