0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar bir arkadaşım abisini kaybetti 5 gün oluyor. Çevredeki kimse rüyasında görmemiş görmüyormuş neden acaba

Halbukise bir aile dostunu herkes görmüştü rüyasında şaşırdık üzülüyorlar görmüyorlar diye

7 Cevaplar

+2 oy
(7,616 puan) tarafından
Kendimize üzülmek icin sebep aramak yerine ölen kişi icin dua etmek daha hayırlıdır 
-Reklam-
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Ay böyle şeye üzülür mü insan ne alaka bende uzun zamandır dua ediyorum dedemi göreyim diye henüz göremedim 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Neden rüyasında görülmesi mı gerekiyor ki cnm görülmeye bilir yada görünce ne oluyor 
(162 puan) tarafından
Bilmiyorum görmek istiyolar göremeyince de uzuluyolar
(12,762 puan) tarafından
Biraz gülümsetti beni :) inşallah bu gece görürler de üzülmezler
(7,616 puan) tarafından
Varlığında kiymet bilebilmek güzel şeydir
(12,762 puan) tarafından
Malesef hml çok doğru bazi şeyleri sağken hayatta iken varken kıymet bilmek gerekiyor
(7,616 puan) tarafından
Öyle öldükten sonra rüya da görüp mutlu olsan ne üzülsen ne
Kiymet bilenlerden bilinenlerden oluruz insallah
0 oy
tarafından
vefat edeli 5 gün olmuş neden rüya da görmek istiyorlar yani öyle bişey şart mi şu an anlamadım da
0 oy
tarafından
Ben annemi hep gördüm ilk zamanlar ve hic iyi görmüyordum cok korkmay baaladım geceleri uyuyamıyordum artık 

Ondan sonra aile dostlarımızdan biri annemi rüyasında görmüş ve kızıma söyle ben burda cok iyiyim o cok üzülüyor cok ağlıyor artık ağlamasın üzülmesin demiş 

Ondan sonra rüyalarımda görmemeye başladım  belli bir zaman sonra okadar cok özluyordumki rüyama giriyordu yine icimin atesi biraz diniyordu 

Görmek yada görmemek biseye bağlı degil bir sebebi yok yani 
0 oy
tarafından
40 ının çıkmasını beklesinler bikdigim kadarıyla kırk çıkmadan görünürse gerçek değildir.bide konuşursa 
0 oy
tarafından
Görseler bile onun ordaki hali olmucakki üzülüyorlar rüyada ölü görmek kişinin dünyadaki kendi halinin yansıması veya bilinç altı rüya oluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sinem48300 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 926 göst.