0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

2.bebeği istiyoruz ilk bebeğim tedavisiz oldu 2sene oldu doğum yapalı ve ben emzirmeye devam ettim hamile kalınca keserim dedim 4ay geçti olmadı normalde 1sene derler ama ben belki bi sorun vardır diye gittim kadın doğuma alttan muayene etti yumurtalıkların ve rahmin iyi enfeksiyon kesi yok felan dedi ben neden bebek olmuyo deyince emziriyosun ondan kimisini korur kimisini korumaz bende adet de her ay gecikir dedim emzirdiğin için yumurtaların yavaş olur dedi ilaç felan vermedi hiç sütten kes 6ay tut olmazsa gel dedi ve ben her ay gecikirdim bu ay 19gün sonra tekrar adet oldum az kahverengi leke geldi yarım ped anca dolmuştur adet oldum sandım ama geri gitti anlamadım ben bu durumu başka doktora gitmem gerekiyo mu sizce oğlumu sütten keseli 1ay oldu 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım belki biliyosundur da ben yinede söyliyim ilişkiye girerken poponun altına yastık koy ılişki sonrası yarım saat uzan öyle ılışkıyı yumurtlama gunlerine denk getirmeye çalş yinede Hamıle kalamazsan arı sütü bul iç Arkadasımın çocugu olmuyordu doktor tavsiyesi ile arı sütü içti çocugu oldu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen iyisi mi doktora görün cnm 
(106 puan) tarafından
1ay önce gittim bişey yok dedi
tarafından
Ben şey icin dedm hani lekelenme var ya ondan bi git görün dedim
(106 puan) tarafından
Gidicem olmazsa da Ankara’da bildiğin iyi bi doktor varmı cnm
tarafından
Yok cnm ben ankarada oturmuyorum
0 oy
tarafından
Kafandan attığın an hamile kalacaksın emin ol. Çok kafana taktığın için olmuyor
(106 puan) tarafından
Sanırım haklısın ama kafamdan nasıl atıcam bilmiyorum
tarafından
Valla bilmiyorum bende senin gibiydim hatta 9 ay kafayı yedim ilk cocugumdu ama benim, sonra aman olmuyorsa olmasın yeter dedim o ay hamile kalmışım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Emzirme beni de 28 ay korudu canım ve biz hiç bir şekilde korunmadık
(106 puan) tarafından
Ben 1ay oldu bebeğimi sütten keseli acaba daha yeni kestiğim için hala koruyo olabilir mi benide cnm
(13,675 puan) tarafından
Olabilir canım sonuçta muayene de olmuşsun bı sorun yok demiş sağlık ocağından folik asit alıp kullan istersen bebek olması için etkisi de oluyor
(106 puan) tarafından
Aldım cnm 20gün oldu içmeye başlayalı muayene oldum ama ultrasonla bakmadı eliyle baktı cnm ve hormonlara da bakmadı
(13,675 puan) tarafından
Aaaaa çok saçma el ile muayene mi olurmuş
(106 puan) tarafından
İşte bende onu anlamadım hani ultrasonla baksa yumurtalara rahme ordan daha iyi anlaşılır bu eliyle muayene etti rahmin yumurtalığın iyi dedi şaştım kaldım hadi bunları geçtim özele gittim bide bi hormonlarıma bak önemli olanlara ona da bakmadı bi süt hormonuma baktı sonuç iyi çıkmış dedi bitti gitti ‍♀️
0 oy
tarafından
Hamile kalmak için mi çocuğunuzu sutten kestiniz kac aylik bebeğiniz
(106 puan) tarafından
2yaşında hamilelik isteğim olmasaydı BİLe 2yaşında kesicektim 2yaşına kadar emdi yanii
tarafından
Tamam canim bebegn küçük sandim emmek hakkı onun sut oldukça çünkü güzel emmis inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın kafana takma ama
0 oy
(5,290 puan) tarafından
19 gün sonra adet gibi lekelenme mi oldu yani? Normalde en kısası 21 gün sanırım. Diycektim belki yerleşme kanamasıdır ama. Stres yapma sal gitsin:D O da düzeni etkiliyor. Daha 4 ay olmuş deneyeli ya hemen niye olmuyo deme. Hadi 1 sene desen neyse diyim.
(106 puan) tarafından
1sene daha olmadı evet ama 19gün sonra lekelenme oldu ve devamı yok cnm yarım ped anca doldu bugün test yaptım çıkmadı bişey
(5,290 puan) tarafından
Aslında yarın sabah bir erken gebelik testi yapıp baksana.
(5,290 puan) tarafından
Erken gebelik testi miydi? Productor muydu neydi o güvenilir baya o marka
(106 puan) tarafından
Tm cnm erken gebelik testi var elimde bide onu deniyim inşallah çıkar teşekkür ederim yorumun için çok bunaldım içimi döktüm size
0 oy
tarafından
Benm 5 sene çocuğum olmadı canm kafamdan bi attm hamile kalmışım , bnce emzirmeyi bırak psikolojik olarakta beğninden çıkar olur allahn izniyle 
(106 puan) tarafından
Önemli olan da beğinden çıkarmak da işte becerebilir miyim bilmiyorum
tarafından
Ben olmadığını kabul etmiştim sonra bi baktm hamileymişim , bence çok az bi süre 4 ay canm benmki 5 seneydi kafana takıcak bişey yok bence rabbim 1 evlat  vermiş sana benm o zamanlar hiç çocuğum yoktu ikimizin psikolojisi çok farklı
(106 puan) tarafından
Tabi haklsn senin durumun daha zormuş ama rabbim vermiş sabrının sonunda ben işte doktor ultrasonla bakmadı eliyle muayene etti bide hormonlarıma bakmadı ona kafam takıldı
tarafından
Canm 1 sene geçseydi a dan z ye herşeye bakardı ama 4 ay diyosn ondan bakmamıştır çok normal 4 ayda hamile kalamaman
0 oy
tarafından
Bebeğin daha çok küçük neden acele ediyorsunuz ki elbet olur
0 oy
tarafından
Neden hemen acele ediyorsunuz çocuğunuz emiyor daha
(106 puan) tarafından
2yaşına kadar emdi yeni kestim ben hamilelik isteğim olmasaydı BİLe 2yaşında kesicektim 2yaşına kadar emdi yanii
0 oy
tarafından
Canim, esinde muayene olsun çünkü insanın sağlığı her zaman aynı kalmıyor..
0 oy
tarafından
Daha yeni kesmissin canım çok normal 3 aya kadar bekle vucudun kendine gelip hormonların düzelmesi için denemeye devam çok normal 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
8 cevap 505 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sugra (1,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,999 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,663 soru

24,142,709 cevap