0 oy
1,066 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dün paylaşmıştım fake hesap sorunu diye bugün başka bir fake hesaptan tekrar istek geldi bende "kaç gündür ben engellemekten bıktım, siz fake hesap açıp istek atmaktan bıkmadınız, evli çocuklu insanım ne diye rahatsız ediyorsunuz bir daha istek falan atmayın, ayıp ya" yazdım henüz bir cevap yok. Vallahi bu insanlar ne arsız ya

8 Cevaplar

+1 oy
(1,573 puan) tarafından
Yeni guncellemeyle bi hesabı engellediğiniz zaman o kişinin oluşturabileceği hesapları da engelle diye seçenek çıkıyor 
tarafından
Yapıyorum yine geliyor istek başka bir mail hesabından mı yoksa başka telden mi yapılıyor ne oluyor anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim Instagram hesabım nerdeyse silmesem günlük 100 tane erkek ve faks istek geliyor ki evliyim çocuklarım var yazıyor koca koca yazıda:ermm:arsiz millet

tarafından
Valla tam arsızlar. Bana öyle gelmiyordu yalan yok 4 gündür fake hesap engelliyorum yeni bir fake hesap aynı kişi olduğunu düşünüyorum ama kim bilmiyorum
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Cevap geldi mi postun üstünden 1 saat geçmiş 
tarafından
Yok ya görüldü bile olmadı başka bir fake hesaptan istek geldi
0 oy
(64 puan) tarafından
Maalesef öyle arsız utanmaz ar namus bilmeyen adamlar var. Benım hesabım ortak hesap eşim in benım adım yazıyor ona ragmen ıstek atıp birde mesaj atanlar oluyor. Öyle sapkın adamlar varki artık evlı bekar umursamıyorlar
tarafından
Gerçekten nasıl bir ahlak anlayışları var şaşırıyorum
0 oy
tarafından

Evli olmama rağmen bana Özel şiir yazıldı :D bende siliyorum 

tarafından
Valla insanlar iyice çığırından çıktı
tarafından
Çıktı ama bazen morelim buzeliyor diyebilirim eşimle tartisinca bana gelen msjlari okuyunca kafam dağılıyor bir yandan gzl))
tarafından
Kız sende bi alemsin valla :)
0 oy
(792 puan) tarafından
Ben bikere profilime kimler baktı gibi bı uygulamaya Instagram hesabımı girmiştim o günden sonra benim hesabım saçma sapan kisileri takip etmeye başladı beni de değişik hesaplar takip etmeye başladı en son şifre değiştirdim düzeldi.  o tarz bir şey olmasın seninde.
tarafından
Yok canım öyle bir uygulama indirmedim 3 gündür fake hesap siliyorum, engelliyorum ertesi gün başka bir fake hesap yine engelliyorum her gün bununla uğraşıyorum bazen günde iki kez engelliyorum
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Canım Instagram da o kişiyi engellemeye girdiğinde iki seçenek çıkıyor. Biri sadece bu kişiyi engelle. İkincisi bu kişiyi ve bu kişinin açacağı hesaplar diye. Sadece ikinci olanı seç her kimse daha istek atamasin
tarafından
Öyle yaptım canım yine geliyor istek aynı kişi olduğunu düşünüyormuş çünkü hiç isim bile yok yy zdd  falan hep bu şekilde
0 oy
(7,827 puan) tarafından
İnstagramda engellerken atıyorum adı ayşe ayşe ve açacağı tüm hesapları engelle diye bir yazı çıkar o zaman daha sana ulaşamaz
tarafından
Arkadaşım avukat sordum da aynı kişi olduğunu ispatlayamazsan çok üzerinde durmazlar dedi
(7,827 puan) tarafından
Bunu şikayet etmeden öğrenemezdn kuzu sen şikayetini yap eşine ve sana taviz ediyor resmen
tarafından
Bugün atmadı mesela istek yarın yine atarsa gidip şikayet edeceğim canım
(7,827 puan) tarafından
Böyle şeyleri erteleme sakın belli ki hastalıklı biri yarn birgün yolunuda kesebilir sen tedbirini al
tarafından
Valla olur merhaba olur yoksa kim her gün 2 tane fake hesap açmaya uğraşır ki

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 739 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,516 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 611 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,272 soru

24,028,586 cevap

328,570 kullanıcı

...