0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından

image

yarısı kahverengi yarısı kırmızı  mayıstan beri buzdukta duruyormuş şimdi gördüm bozulmusmusdur 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bozulmamış bence canım
(425 puan) tarafından
Kırmızı et 1 sene dio buzlukta ama ben yine tedirgin oldum durup duruken ölmeyelim zehirlenip
tarafından
Canım o kahverengi dediklerin farklı bir hayvanın parçasına  aittir Diyorsun ya bir kısmı kırmızı bir kısmı kahverengi diye farklı hayvanlardan doğramıştır eğer ki ısı şartlarına uygun bir şekilde -18'e koyduysan bir problem olacağını düşünmüyorum sen gene yemeği pişirirken farklı bir koku geliyor mu diye kontrol edersin
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Son kullanma tarihine bak
(425 puan) tarafından
Mayıs canım 5 ay gecmis
(57 puan) tarafından
O smn kullanma ne olur nolmaz kasap eti değil paket et aldigin içinde tarihi gecince kullanilmaz
(425 puan) tarafından
Buzluktaydi
(57 puan) tarafından
Tarihli ama canım örnek vereyim anne sütü buzlaga koy süresi 3 ay doktorlar diyor 4 ay da olabilir ama 4 aydan sonra verebilir misin hayır diyemeyizki buzluktaydi
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Buzlukta birşey olmaz canım normal kahverengi olması benim babam kasap bazen onun getirdiği de öyle olur her yeri poşeti olmadığından olmuştur

Birde kırmızı et bozulunca zehirlemez ishal eder kızlar korkmayın yani
(425 puan) tarafından
Tamam canım çok saol
(3,146 puan) tarafından
Yok canım buzlukta hiçbir şey olmaz merak etme zehirlemez de ishal eder sadece kırmızı et
0 oy
(57 puan) tarafından
06.11.2021 yazıyor bozulmuş 
(425 puan) tarafından
11.05.2021 yazıo buzlukta duruyodu
(57 puan) tarafından
Paketli etler tarihli olduğu için tarihu gecince yenmez cunki o etler uzun giden et değil kısa ve cabuk tüketmek lazim
0 oy
tarafından
Ustu kurumus ondan rengi dönmüş ama bozulmamistir
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bu şekilde  açık  koyduysan  ondan  olmuştur  ama  bozulmamıştir   et buzlukta  1 yıl  kalıyor 
0 oy
(629 puan) tarafından
7 aydr dolaptyms cnm bence bozulmstr son tarihine bktnmi 
(425 puan) tarafından
5 ay geçmiş canım baktım buzluktaydi
(629 puan) tarafından
Tabikide yeme cnm
0 oy
tarafından
O kahve rengi kapanmamış buzlukta açık kalmış bence o yüzden orayı al diğerlerinde birşey yoktur 
0 oy
(603 puan) tarafından
Buzlukta et hava almış poşete tam sarılmamış kullanabilrsin. Zaten bozuk et pişince ekşi olur. 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bozulmamış canım soğuk kurumuş sadece 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Riske atma bozulmuştur bence 
0 oy
(850 puan) tarafından
Yani benim içim almaz onu yemeye ama bayada durmuş bende buzluga tavuk falan atıyorum ama en fazla 1 ay durar sonra pisirirm 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,209 soru

24,108,568 cevap

332,829 kullanıcı

...