0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,272 puan) tarafından
Kızlar utanarak yazıyorum çünkü artık nefret ediyorum kendimden  resmen ben koca kadın (24) altıma isiyorum geceleri doktora gitmeyi düşünüyorum ama ne diyip gidicem eşim bişey demiyor Allah tan o da olur falan dedi ama . Bı ara anneme dedim anne ben böyle böyle yapıyorum annem bana bı kızdı bagiri bagirverdi kendine gel diye ve ben bunu kaynanamgilde yatıya kaldiginizda da yapmışım bı uayndim yatak su gölü bide suçu çocuğa attım çocuk isal olmuş vs vs diyerek ama ve şunu farkettim cinsellikten sonra daha fazla oluyor 3 hafta ara vermiştik devam edince yine ben altıma yapmışım bı yanıyorum isemisim . Ne yapayım kadın doğum Çiya ne diycegimide bilmiyom inanın öyle işte 

5 Cevaplar

0 oy
(8,158 puan) tarafından
Utanılacak bir durım yok. Bu bir rahatsızlık ve bir ameliyatla düzelir 
(3,272 puan) tarafından
Ameliyatı mı oluyor bunun bide canim
(8,158 puan) tarafından
Evet canım vajinal bir operasyon
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım biran önce git kadın doğumcuya da aynı bu şekilde geceleri altıma işiyorum diyeceksin psikolojik olabilir belki Bi travma yaşadında öyle mi kaldı nasıl başladı bu süreç 
(3,272 puan) tarafından
Yani hamileliğimin son zamanlarda olurdu ama kacirrir gibi olurdum doğumdan sonra dahada arttı ve bildiğin çiş yapıyordum yani ve su aralar daha fazlalaştı
0 oy
tarafından
Bunda utanacak bişey yok canım bu bir çeşit rahatsızlık sonuçta belki idrar torbanda bir sorun vardır belki psikolojik bir sorun vardır  normal bir hasta gibi gidecen sorununu söyleyeceksin
(3,272 puan) tarafından
Devlete gitsem aynı anda 4 hasta alıyorlar o yüzden çekiniyorum
0 oy
(603 puan) tarafından
Kız niye çekiyorsun bu eziyeti 15dkta işlem yapıyorlar. Yanlış anlama babanemde vardı babanem genç o zamanlar 50 yaşında. Normal doğumda olmuş onu  torbada sarkma. Neyse sen senelerce çek çek demedi de bize. Sonra bi gitti dr.a 15 da idrar torbasını toplayıp gönderdiler. Kadın ilk kez deliksiz uyudum diye ağladı düşün. Ne çekiyorsun bu eziyeti. Psikolojik durum da oluyor ama senin bence fizyolojik.
(3,272 puan) tarafından
Yani bilmiyorum piskolojim çokta normalde değil çok şeylerde atlattım yani peki o ameliyat özel demi devletteki oluyor
(603 puan) tarafından
O devlette oldu seneler önce. Sen önce bi kadın doğuma git o karar verir. Psikolojik mi yoksa idrar torbada mı sıkıntı var. Hiç çekme bu sıkıntıyı yazık sana da iyice psikolojini bozar.
0 oy
tarafından
Bence bir doktora gitmelisin canım hastalık çünkü Bunda utanılacak bir şey yok

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 498 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 297 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,465,490 soru

24,017,377 cevap

328,079 kullanıcı

...