0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim ek gıdaya geçti ona yoğurt peynir yapmak istiyorum ama taze süt nereden bulabilirim. Normalde köyden birinden alıyorduk ama artık getirmiyor, migroslarda var biliyorum ama sabahtan mı geliyor onu bilmiyorum. Sabahtan alma ihtimalim yok çünkü 

5 Cevaplar

0 oy
(163,375 puan) tarafından
mahallede sutcu yokmu en yakin koye gidip alcan o zaman ben bile gavur ellerde taze sut buldum
tarafından
Yok ya maalesef. Komşulara sorayım onlar buranın yerlileri olmadı dediğin gibi köye bakayım. Gerçi eşim köyde öğretmen öğrencisinden alıyorduk ama getirmiyor ikidir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakkallarda oluyo. 
tarafından
Bakkala da sorayım o zaman inşallah burada da vardır teşekkür ederim
0 oy
(18,482 puan) tarafından
Bimden günlük süt al onu yap
tarafından
Bime geliyor mu öyle hep paketli görüyorum ben
(18,482 puan) tarafından
Cam şişede günlük süt var altın süt müydü ne . Onu yogurdu mayalayacagın dereceye kadar ısıtıyorsun sonra hemen bekletmeden mayaliyorsun. Kaynatip soğumasını beklemeye gerek yok
tarafından
Bugün bakayım bende çok teşekkür ederim canım
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Taze süt çok sağlıklı ama bilmediğiniz birinden almanızı tavsiye etmem içindeki bazı bakteriler kaynatmayla ölmeyebiliyor.. Aşılı değilse inekler bazı hastalıklara ön ayak olabiliyor.. Kayınbabam inek yetiştiriyor o öyle diyor hep bana köyden yolluyor yoğurdumu mayalıyorum
tarafından
Eşimin öğrencisinden alıyorduk burada da öyle bildiğimiz tanıdığımız yok açıkcası inşallah ineği aşılı birine denk geliriz
(6,077 puan) tarafından
Valla bende çok anlamam o işlerden kayınbabam öyle diyordu ben her seferinde gönderme burda bizim market satıyor fiyatı çok değil diyince söyledi bana
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bazı pazarlarda satılıyor. Mesela samsunda kadınlar süt yoğurt çökelek getirir sabah erkenden pazara
tarafından
Burada şimdiye kadar hiçbir pazarda görmedim ya yok galiba

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 91 göst.
15 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir098765 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
11 cevap 238 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
26 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,064 soru

24,081,203 cevap

331,219 kullanıcı

...