Offf deli gibi hemdeee
Ooooo hemde nasıllll. Hastanede avaz avaz bağırıp - Doktorrrrr makyajımı bozmuşsun dedim sonra kuzenimin bütün sırlarını ortaya döktüm . Çok saygı değer bir akrabamız vardı hastanede çalışıyordu ona bakıp senin kızın kendini güzel mi sanıyor boya küpü ne olacak falan demiştim. Kuzenime içimde ki herşeyi bir bir döküp babasına bütün özelini anlatıp saatlerce kahkaha atmıştım zavallım ın telefonu aylarca benim yüzümden elinden alınmıştı. daha neler nelerrrrr
Şşmdi hatırladım da Allah bir daha narkoz û nasip etmesin dedim
Insallah sag salim kavuşursun yavruna Ben sacmalamamışım hatta ayilana kadar eşime olan sevgimi söyleyip durmuşum adama nasıl aşıksam gözüm oglumu bile görmedi zaten baygindim göremiyodum kizimın doğumunda da babamda hastanedeydi ben ameliyathaneye giderken o oğlumun yanindaydi odada kaldılar yanıma gelemedi ama gözlerimin içine de bakamadım ben agliyodum bana baksaydi oda agliyicakti ben cok ağladım giderken babama baktım onunda gözleri dolmuştu o üzüntüyle doguma girdim çıktıktan sonra da babamı sormuşum nerde diye halbuki adam oradaymış ama ben baygın olduğum için kim var kim yok kestiremedim
Ben o yuzden ameliyattan degilde narkoz etkisiyle sacmalamaktan korkarim
Tabi saçmaladım bağırdım çok komikti
İlk sorduğum kızım sağlıklı mı olmuş sonrası kaynanamı görünce o kalmasın yanımda annem nerde demişim
1,486,258 soru
24,298,603 cevap
343,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın