Ben de cok kotu bisey yapdim. Esimle cok kotu kalqa ettik ayrilacam senden dedim. Esimin halasi sabah vasapda bana ses kaydi yollamis diyoki senin esin dun cocuklari okuldan almaya gidince bi kiza goz kas yapmis cocuklari okulda birakmis arabayla kizi okulun arka tarafindan almaya gitmis ben de soyledim sen nerden biliyon dun benim yanimda diyilmiydin bana okuldakilar soyledi dedi bende bu ses kaydini esime attim sen kiza baktin kizla bulusmaya gittin falan diyip kalqa etmeye basladim o da yemin etti ben oyle bisey yapmadim sadece eskiden tartisdigim birini gordum arabayi uzerine surdum o kadar kimseyle konusmadim kimseye bakmadim yemin etti inanmadim sonra anladim ki esimle beni ayirmak icin yine yalan soyluyorlar. Ne zaman halasini gorsem hemen saniyesinde esimi bana kotuluyor biz ayrilalim diye yalan konusuyor "o hep seni aldatiyor baskasiyla geziyor sana da yalan soyluyor" diyo bana ya ben de her seferinde onlarin yalanlarina kanip esimle kalqa ediyom onu cok uzuyorum. En kotu kalqamizi bu gun yaptik sinir krizi gecirdim kanamam oldu cok korktum bebeklerime bisey olucak diye esimi aradim senden ayriliyorum istemiyorum sizi hayatimda siz bebeklerimi dusurmemi isdiyorsunuz o yuzden bana boyle seyler yapiyorsunuz dedim o da halasini aradi cok kotu kotu hakaretler etti benim ailemden uzak dur dedi bana da onlarla konusmayi yasakladi.Simdi esimle biz konustuk baristik beni affet dedim oda benden ozur diledi bunlari bana yasatdiklari icin bende ozur diledim affetdi amma ben kendimi affedemiyom bi turlu suan da iste yarin sabah gelicek eve sizce golnunu almak icin napa bilirim?
Peki emin misin eşinin doğru söylediğine yani kimse durup dururken böyle büyük bi iftirayı atmaz hele ki aile fertlerinden birine yani üstelik hamile bi kadının üzülmesine vesile olabilecek kadar
"Ben de her seferinde onlarin yalanlarina kanip esimle kalqa ediyom onu cok uzuyorum".. Peki neden yani.. Yalanlarına dediğine göre defalarca söylemişler.. Her seferinde kanıp eşimi üzüyorum diyorsun, niye kanıyon her seferinde.. Hadi ilkinde halasının huyunu bilmediğin için kırdın diyelim, diğerleri niye.. Soruna gelince, gönlünü nasıl alırsın bilmem ama en büyük hediye bi daha başkasına kanıp eşini üzmemek olur
1,453,240 soru
23,855,332 cevap
320,066 kullanıcı