0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (302 puan) tarafından
Normalde sinirli bir insanım ama hamileyken daha çok sinirliyim eşimde en ufak şeyde hep dalagaya vurur daha çok sinirleniyorum hiç istemiyorum bebeğe de zararı olcak diye böyle olan var napiyirsunuz böyle durumlarda

3 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bı ben sinirli olmayı beceremiyorum ya hiç takmam  alınmam umursamam iyi tarafından bakarım hep.
(302 puan) tarafından
Ne güzel
tarafından
Ne kadar güzel özendiğim karakter herşeye sinirlenir, bozulur, şakayı ciddiye alırım uzattıkça uzatırım
(1,242 puan) tarafından
Benim yapım böle ya çok zor bir yapı ama kızlar kızdığımi üzüldüğümü kırgınlıklarimi asla belli edemiyorum genelde geçiştirircesine cevaplar verip kısa tutuyorum şaka yi hiç aldırış etmem güler geçerim bazen bir iki arkadaşım bizi kaleye almıyorsun der ama bu kale almamak umursamamak değil uğraşmamak stres yapmamak tak mamak zaten ben böle yapınca herkes fazlasıyla beni takıyor ❤️❤️❤️sizde öle yapın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana benden bir tavsiye bunu kulağına küpe et bak gerçekten tecrübeyle konuşuyorum sinir stres bunlar direk bebeğini etkiliyor doğduktan sonra aşırı huysuz gazlı gelişimi geride kalmış bir bebek olarak doğar ve bu böyle devam eder sakın yapma benim iki kızım var ilk kızımda çok rahattım uyudum birşeyi sorun etmezdim kızım doğduğunda sağlıklı huzurluydu ama ikincisinde hep stresliydim hep ağlardım üzülürdüm sinirliydm kızım bır doğdu şimdi hep hastanelerdeyim bu bana büyuk bir ders oldu
0 oy
(16,403 puan) tarafından
Hersehe de sinirlenmemen gerektiğini kendine belirt (: 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 396 göst.
0 oy
4 cevap 296 göst.
11 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.
+1 oy