+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Mrblar ben hamileyim şuan dün gece rüyamda büyük abdestimi yaparken dışkıda beyaz parazit vardı ikintane falan düşüyordu sanki onu gördüm bu ne anlama geliyor bilen varmı acaba?

3 Cevaplar

+1 oy
(7,617 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah:))))
-Reklam-
+1 oy
(1,478 puan) tarafından
Kuzum eline bi para geccek ama paraya ortak cikacak bi kac kisi olacak yani şöyle de olabilir sende para oldugunu bilen bi kac kisi senden borç falan isteyebilir vermek zorunda birakabilir seni. Yada gelen paranin bi kismiyla borc odeyebilirsin. Yani paranin bi kismi baskasina gidecek
(7 puan) tarafından
Paramda yok gelecek parada yok malesef :) yinede yorumunuzicin tskr ederim
0 oy
(101 puan) tarafından
Kurt pire bit böcek böyle şeyler para demektir.. beklenmedik bir yerden gelen paradır dışkı ise bazen kotu bazen iyi yorumlanır kürdün beyaz olması yorumunu iyiye yorar ve az olması az miktarda hediye veya para geleceğine delalet eder.
(7 puan) tarafından
Tskr ederim yorumunuz için
(7 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yaa öylemi taki falan bebejle ilgiliyse size baska bir riyami anlatayim gecen gün ruyamda gördüm yuzukler var bir yerde satılıyor bende parmagima takıyorum ve bakıyorum yüzüklere sonra bakıyorum param yok ama saticiya demiyorum oaram yok diye begenmedim diyip indiriyordum bu ne demektir o zaman bebekle ilgili acaba
(101 puan) tarafından
Genellikle para hediyedir merak etmeyin buarada hamilelikte diski böcek altın boncuk takı bu tarz rüyalar hep görünür.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 153 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mrvmetehan (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneadayi45__- (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler