0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar merhaba ben 4 senelik evliyim 2 seneye yaklasicak kayinvalidemle oturuyorum ev dublex ben ust katindayim aslında geçici bi surelik buraya takindik mevbur kaldik sadece 4 ay oturucaz demislerdi ev alma gibi bi durumlari vardi ama ev alamadilar simdide malum fiyatlar belli ev alinacak gibi degil anlayacaginiz ev alma konusu askiya alindi benim ust katta oturduğum yer cok kucuk mutfagim yok dogru duzgun depo var balkonun yaninda butun kullanamadigim siymayan esyalarim orda kaldi 2 tane oglum var oda yapamadim onlara  biri 3 biri 2 yasina giricek ben esimi bu yazin cikmak icin sıkıştırıyorum surekli ama malum kira fiyatlarida almis basini gidiyo ama bemde burda oturmak istemiyorum sorum biraz uzun oldu ama siz olsaydiniz ne yapardiniz benim yerimde ?

12 Cevaplar

0 oy
(163,551 puan) tarafından
o evden kurtulmak icin herseyi yapardim calisirdim 
(12 puan) tarafından
2 tane cocugum var malesef suan bama muhtaclar keske calisma gibi bi durumum olsa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çıkardım ben canım başta zorlanırsınız ama sonra düzen yerine oturur
(12 puan) tarafından
Aslinda biz ilk evlendigimizdede dublex bi evde oturduk sonra ayrildik ama gecinemedik cok zor gunler gecirdik
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ayrı eve çıkardım kira cok bile olsa 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Biraz birikim varsa kredi çekin kira eder gibi öder eviniz olur kiralarda az degil yani şu zamanda nasıl bir zamansa artık 
(12 puan) tarafından
Birikim yok malesef burda cok rahatim ama ev cok kucuk
0 oy
tarafından
Eşim çalışıyorsa hemen çıkardım 
(12 puan) tarafından
Esim calisiyo ama kardesleriyle ayni isyerindeler hesap bir yani oto yikamamiz var
tarafından
Ben olsam çıkarım canım sonuçta bir gelir var
(12 puan) tarafından
Cikmak istiyorum ama kayinvalidemler bizi tek basimiza cikip gitmemize musaade etmezler kayinpederimde var ya hep beraber gidicez yada hep beraber oturucaz burda
tarafından
Ne alaka canım eşin çocukların sen çıkın hangi devirde kalmış birlik yaşamak
(12 puan) tarafından
Biraz eşim tarafinda boyle ailesine sormadan kafana gore hareket edemiyosun birazda esimdende kaynakli tam bi bagimsiz degil
0 oy
tarafından
Aslında ev iyi olsa otururdun idare ederdin ama kötü evse hakkındır çıkmak
(12 puan) tarafından
Ya evet yasanti olarak raharim kayinvalidemde cok yardimci cocuklar konusunda ama düzenim yok
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ev ev üstune olmuyor bence yol yakinken ayrilmk esinin ailesinden izin almak zorunda degilsin eşini ikna et birazda tasarruf yaparsaniz gecinirsiniz .kafam rahat olsun lüks yasamasamda olur 
0 oy
tarafından
Kayınvaliden çocuklarla ilgileniyosa bı iş bul çalış bı süre para biriktir bı ev tut yani ev üstüne ev olmuyor maalesef hem yazık eşyalarım sıkış tıkış diyorsun eşine destek ol belki razı olur bu defa
(12 puan) tarafından
Bende calismak istiyorum konustum esimlede bu konuyu hatta ama kayinvalidem ben olmadan idare edemez iki cocugu
0 oy
tarafından
Yukarıda asansör dairesi var mı?? Ordan farklı kapı açabilirsin Dubleks evi kapatıp 2 farkı ev yapabilirsin yukarıda merdivenin bittiği kısıma beton döktürdüp orayı mutfak yapabilirsin kısaca dubleks evi böl iki tane daire yap ın kuzum araştır bi üst kat tamamen sana ait olur kapı girişleri mutfağın falan farklı olur evi ayırmış olursun kısaca elektrik su yu da ortak ödersiniz 
(12 puan) tarafından
Zaten ust katta kapi var kapimi kapatınca bagimsiz oluyorum yukardan ayri dis kapida var mutfak cok kucuk koridora sadece tezgah yapmislar ayri bi muftagim yok tek sıkıntım eve sıgamamak
tarafından
Kuzum bak kayınvalidenle de güzel anlaşıyormuşsun ne güzel işte birikim yap hazır kira derdin yokken biraz daha sık dişini elbet depoda duran eşyalarını kendi evine yerleştirdiğin günler de olucak hem kaynanan yardım da eder sana çocukların büyüsün orda kendi evine çıkınca büyümüş olurlar zorlukları kalmaz rahat edersin
(12 puan) tarafından
Zaten cocuklar esyalari mahfettiler esyayada ihtiyacim var ail baştan. İçimi çok rahatlattin Allah razi olsun sizlerle konusmak bana cok iyi geldi
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Eşinin maaşı nasıl canım önemli olan bu gecinebielcek kadar alıyor mu 
(12 puan) tarafından
Beylikduzunde oturuyoruz burda kiralar çok pahali dublexler 5 binden basliyor biz suan 2 750 veriyoruz 2+1ler 3 bin 5den 4 binden basliyor dogru duzgun evler suan benim otrdugum yer bile ayri daire olsa 1500 200 arasi verirler burda kiraya
(14,210 puan) tarafından
Biliyorum canım bende Esenyurt'ta oturuyordum bekarken
(12 puan) tarafından
Simdi nerde oturuyorsun orda nasil kira durumlari
(14,210 puan) tarafından
Hadımköy deyim aşağı kalır yanı yok malesef yıkık dökük evler 1000 TL çünkü burda büyük bir sanayi yapılıyor ve havaalanına yakın
(12 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun şu sartlarda biz yasamiyoruz sadece nefes aliyoruz zaten
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canim şu anda ayrilman zor onu anladım

Zaten kızi alana kadar atip tutarlar sonra ses seda çıkmaz

Ne desem boş Allah gönlune göre versin
(12 puan) tarafından
Ayrilmam cidden cok zor ama ne yapacagimida bilemedim gercekten oyle oldu ayrilsam iki cocukla maddi sıkıntıya düşücem ayrilmasam bi duzenim olmayacak ne yapicam bilemedim kaynanam hic oyle kaynana gibi degildir kendi annem gibi kayinbabam ayni sekilde 3 oglundadanda ustun tutar beni gorumcem yok zaten
(14,412 puan) tarafından
Ne güzel işte ya bide kötu olsalardı
Sabret kuzum biraz daha
(12 puan) tarafından
Destekleriniz yorumlariniz benim icin cok onemli cok tesekkur ederim
0 oy
(616 puan) tarafından
Canım seni çok iyi anlıyorum aileyle Bi oturmak çok zor ama eğer bir müddet daha idare etmen sizin geleceğiniz için iyi olacaksa maddi açıdan yani ben olsam oturmaya devam ederdim ama yok bir birikim yapmayacaksınız çıkın derim yinede hakkınız da hayırlısı 
(12 puan) tarafından
Birikim şu sekilde oluyo bi ara durumlari cok kötüydü şuan toparladilar cok sukur kayinbabam gayrimenkule yatirim yapiyor yani suan bi toparlanma içerisindeler tabiki oda cocuklari icin en cokta bizim icin yapiyo bu yatirimlari
(12 puan) tarafından
Evet zor gercekten Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin
(616 puan) tarafından
Amin canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,890 soru

24,175,390 cevap

336,086 kullanıcı

...