0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (384 puan) tarafından
Kızlar ablamin kızı 4 aylık ve doktor alerji teşhisi koymuş ablam yoğurtlu peynirli birşey yiyince çenesinde yanağında küçük küçük kaçarlar ve çıkıyor sizce bu bohle devam edermi alerjisi olan çocuğu varmi aramızda  beni bilgilendirirseniz sevinirim ablama iletcem geçiyormu yoksa hayatı boyunca ekngidaya geçince süt peynir yoğurt yiyemeyecekmi 

2 Cevaplar

0 oy
(3,272 puan) tarafından
Geçebilir sonradan. Ağız çevresi kızarıklıkları geçiyor ama vücut döküntüleri olan turden alerjiler daha ileriki zamanlarda geçiyor. Oğlum alerjik 5 aylikken salatalik verdim eline bir baktim yanakları cenesi falan kızardı. Doktor alerji dedi bir iki ay ara ver dene sonra dedi. Dedigi gibi yaptim gecti. Simdi 16 aylik elinden düşürmez 
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
geçebilir benim oğlumun yumurtaya vardı ek gıda zamanı öğrenmiştik doktor ilk önce fırınlayın öyle verin demişti bir süre sonra geçti şuan 16 aylık hemen hemen hergün az da olsa yer şükür bir sorun yaşamadık

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
4 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belzey (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,470,020 soru

24,080,583 cevap

331,183 kullanıcı

...