0 oy
413 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar saçım da  kepek var napsam geçmedi  yardımcı olun

9 Cevaplar

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Benimde aynı canım ya sürekli yıkıyorum ince tarakla tarıyorum ısırgan otlu şampuan   kullanıyorum azalmaya başladi sende dene 
(106 puan) tarafından
Isyan edyrm artık yaa ısırgan otunu kaynatp suyuyla bile yıkdm
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz bak ne yap birebir geçirir hemen 2 denemede mesela bugun banyo yapican demi sade maden suyunu al banyo bitişinde kafadan dök iyice oylece cik bunu 2 kere 2 bnyoda yap bak bakalim kepek kalıyomu 
(106 puan) tarafından
Mutlka yapcam sonuçu paylşrm
(22,057 puan) tarafından
Tamam canım:)
(106 puan) tarafından
Derim kasnyo resmen  inşallah kurtlrm
(22,057 puan) tarafından
Kaşıma kizz dahada cok berbat olur çoğalır sen bugun maden suyunu yap bide yarin yap bak bakalim kalıyomu
(106 puan) tarafından
Valla yapcm maden suyuda var evde
0 oy
tarafından
Geçmiyor anasını satayım senelerdir denemediğim kalmadı doktorada gittim yok geçmiyor  
tarafından
Kepek için birebir Şampuan var foto paylaştım bak ondan kullan
tarafından
Bacım o ne ki onun ben kaç türlüsünü kullandım. Konazol ketoral neler neler kullandım. En son maxact diye bi sampuan verdi iyi geldi gibi oldu ama yok olmuyor gitmiyor. Gecmezse gel içerden tedavi etmeye çalışıriz dedi ama gidemiyorum 2 bebeğim var randevu da yok. Bakalım anca yaza memlekete gidince gidecem bi daha.
(106 puan) tarafından
Umarm geçer yaa rahatsi edici görüntü
0 oy
tarafından

image

bu kepepe birebir Şampuan canım 1 2 defa bununla yıkıyorsun saçını kepek vs kalmıyor 
(106 puan) tarafından
Nerdn alabilrm
tarafından
Eczaneler de satılıyor canım ama reçetesiz satılır mı bilmiyorum bana cildiye yazmıştı saçlarım büyük büyük kepekler vardı 2 gun kullandım geçti
(106 puan) tarafından
Alcm bakalm canm
0 oy
tarafından
Vichy- dercos şampuan etkili deneyebilirsin
(106 puan) tarafından
Tamam canm
0 oy
tarafından
Önce çok sıcak suyla başını yikadogin içinkepek  oluyor duş alırken  çok sıcak suyla yıkama .saçını ıslak toplama ve çok sık tarama 
(106 puan) tarafından
İslam toplum
0 oy
tarafından
Vallahi cnm benimde dogumdan sonra öyle doldu ama nasıl olmuştu bende şaşırdım ve healder shoulder şampuan aldim kepeğe karşı olanı çok şükür 1 ayda bitti halen de o sampuani kullanıyorum çok güzel saçlarımı da pamuk gibi yapiyor
(106 puan) tarafından
Ben ne kullanmdmki
tarafından
Kız şampuan ismini yazamadım galiba :-)) head &shoulders argan yağlı kepeğe karşı etkili
0 oy
(127 puan) tarafından
Şampuanını değiştir. Benimde vardı baya ben şampuanı değiştirince kurtuldum şimdi başka şampuan kullanayım hemen bir kaşıntı bir kepek mahvediyor beni 
(106 puan) tarafından
Canm 1 sendr böyle şimdi head sholdrs kullnydm dp çörek otlu tuzsuz olan kullnym şimdi de
(127 puan) tarafından
Üzerinde kepeğe karşı etkili yazıyor mu
(106 puan) tarafından
Hiç dikkat etmem canm şuan dp kullnym
0 oy
(603 puan) tarafından
Bana dove kepeğe karşı şampuan iyi geldi.
(106 puan) tarafından
Inşallah bende kurtlrm yaa rahatsız edyor
(603 puan) tarafından
Beni de sanki biri kafamda ekmek doğramış gibi :)
(106 puan) tarafından
allah seni napsn ağlnck halime güldüm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 709 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 243 göst.
2 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu