0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

8 haftalık hamileyim sizce cinsiyeti nedir 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(3,494 puan) tarafından

Bu soruyu heyecanına vermek istedim :D

Birkaç ay sonra okuyunca tebessüm edeceğin bir anın oldu :D

(6 puan) tarafından
Tessekür ederim ama bazıları keseye göre yada bebeğin sağda mı solda mı konumuna göre yada farklı yöntemlerle cinsiyeti tahmin edebiliyorlar o yüzden sordum
(3,494 puan) tarafından
Ya yıllarda bu işin eğitimini almış insanlar bile bu haftalarda cinsiyetten bahsedemiyorlar. İnsanlarınki sallamaktan başka bir şey değil.
(6 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,851 puan) tarafından

Cinsiyet 10. Haftada oluşuyor 10-11 de yanılması yüksek oluyor ama. 12-14 haftada şansınızı deneyebilirsiniz :)

(3,851 puan) tarafından
Aynen bende de 12de kızın olacak yüzde 80 yani haftaya gel net söylerim dedi bi sonraki gidişte 14 te net kız bu dedi bana da
tarafından
Valla tatlim kendinle celisiyosun omceden tam net 12de ogrendim diyen sen simdi kalkmis yok %80 yok kemik yapısı diyosun yukarıdaki konusmalarda baya nettin ne oldu :) hahah bastanda oyle deseydin o zaman kendimi yormazdim cevap yazmaya
(3,851 puan) tarafından
Yoo %80 benim için yeterli bi oran oldugu için net dedim. Eger yüzde 60 vs deseydi yada benziyor vs yapsaydı tahmin etti derdim. Ama %80 ve üstü yüksek ihtimal ve Dr uma güvendiğim için söylediğini kabullendim direkt bildiğinden emin oldugum için netti benim için. Çelişmek değil druna güvenmek mesele
tarafından
Valla canim babam saglik personeli 112 de paramedik. Inan izmirin en iyi doktorlariyla konustum 11 12 de cinsiyet ogrenmek icin 4 5 doktor kadar hepsi de net birsey diyemeyiz desekde yanilma payi cok yuksek dedi. Seninki tam şans işi olmus bence :))
(3,851 puan) tarafından
Yanılması tabiki her zaman var. Diyorum ya doğana kadar kız deyip erkek veya erkek deyip kız doğan bebekler oluyor. Üstelik tıp bu kadar gelişmişken yani. Allah ne nasip edecekse o yani. Şans da olsa ben doktorumun dediğini kabul ederim öyle varsayarım doğumda ne çıkarsa bahtımıza artık :D
0 oy
(405 puan) tarafından
Kız noldun daha fetüs bile değil o embriyo şuan :D :D 
(6 puan) tarafından
Kız birşey olmadım bende biliyorum embriyo olduğunu ama bazı insanlar farklı yöntemlerle cinsiyet tahmininde bulunabiliyorlar o yüzden sordum
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bismillah:)) bebegin cinsiyeti 10.haftadan sonra belli oluyor daha insan görünümünde bile degil hafta hafta gebeliği takip edersen öğrenebilirsin..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda123. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,507,702 soru