0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 yaşında 2 aydır hasta doktora götürüyorum girip boğazı kızarmış diyor ilaç veriyorum yine geçmiyor ateşi çıkıyor sürekli ciğeri çıkıcak gibi öksürüyor sürekli yine ateşlendi eşimde bişey olmaz diye geçiştiriyor bidaha götürelim diyince kızıyor deli olcam diğer oğlumda diş çıkarıyor dua edin nolur banada çok çaresizim kreşe başladı bu sene keşke hiç göndermeseydim :(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım cocugun tüm vucudumu ateşli yada belden yukarısımi 
tarafından
Tüm vücudu canım şimdi düştü gibi yine yükseliyor
tarafından
Çocukta  enfeksiyon var  canım o ateş yapiyordur Allah CC eşinin kalbine merhamet versin inşallah
tarafından
Bilmiyorum inan ki sabah tekrar söylicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah acil şifalar versin inşallah canm ya çok üzüldüm valla (´;︵;`)
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ateşi var diyorsunuz ve çok öksürüyor diyorsunuz covid belirtisi bence bir hastaneye götürun Allah korusun ciğerlerine ine bilir covid olmasa bile 
tarafından
Götürdüm canım geri gönderiyolar ilaç verip
0 oy
(25,185 puan) tarafından
Covid testi yapıldı mı
tarafından
Üç kere gittim doktora öyle bişey demedi
(25,185 puan) tarafından
Nasıl demez öyle bişey başlı başına covid belirtisi bunlar
tarafından
Kesinlikleeeee. test yaptir ,doktor demiyorsa bile sen gidip yaptir kuzum .hic normal degil .
tarafından
Bilmiyorum canım inanki napıcamı şaşırdım
0 oy
tarafından
Acaba kanda mi enfeksiyon var yine götürüp söyleyin doktora
(9,093 puan) tarafından
Sağlık ocağıyla olacak iş değil canım. İmkanın varsa özele götür çocuk doktoruna. 2 ay ne demek. Cocugun canına yazık.
tarafından
Özele gitcek durumum olsa bi dk beklemem eşimin cebinde 50 lira var başkada yok
(9,093 puan) tarafından
Destek olacak kimse yok mu.
tarafından
Yok canım kimsem yok
(9,093 puan) tarafından
Devlet hastanesine git. Acilden giriş yap madem canım.
0 oy
(1,147 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki oğlumda öyleydi bundn bir iki ay önce cnm günlerce ateşi vardı bi inip bi cikiyordu devlet doğru düzgün ilgnlnmyo diye özele aldk götürdük serum bağladilar ilaç yazdı antibiyotik onu 1 gün içti sadece çocuk hemen iyileşti cnm enfeksiyon var vucutta o ateş yapyo ki zaten salgın var cnm çocuklarda kresede gonderiyomussn cnm cocuklrda çok hastalk var şuan bi arkdsmn kızı gdyo krese el ayak hastalıgi olmuştu kız günlerce ateşi düşmedi 40dan doktor dems ölümcül olblr küçük cock varsa yaklastrmayin diye Allah korusun smdi cocuklrda daha çok hastlk cnm dikkat et rabbim sifasini versin inşallah Allah yar ve yardmcn olsn çok zor bir durum seni çok iyi anlyorm
tarafından
Kardeşide var ya Allah korusun bizim okulda da varmış evet el ayak ağız hastalığı bide bu göndermicem artık okula başladığından beri hasta ilk defa bu kadar hastalandı
(1,147 puan) tarafından
Canm valla gondermesen iyi yaprsn ya devir öyleki hastalık bitmyo kreslerde çok getryolar hastalk cocuklr inşllah oglun iyi olur cnm Rabbim sifasini versin inşallah
0 oy
(333 puan) tarafından
Udi hindi yağı ateşe ve enfeksiyona çok iyi geliyor tavsiye ederim 
tarafından
Alamıyorum canım sağol yinede aklımda bulunsun
0 oy
(333 puan) tarafından

Bşr de bunu okumuştum işe yarar diye düşünüyorum deneyin bnce

image

tarafından
Bulamam ki canım bulsamda alcak durumum yok yinede sağol aklımda bulunsun
(333 puan) tarafından
Bu yün bunu kullanabilirsiniz
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canm
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin yavruna bol bol inşallah canım çok zor bilirim:(
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım eşin neyine inat ediyor Allah korusun havale geçirebilir 
tarafından
Götürdük ya diyor 3 kere ama iniyor ateşi geri çıkıyor
0 oy
(659 puan) tarafından
Ilaç verip gönderiyorlarsa tekrar git deki idrar kan tahlili istiyorum ben oğluma de büyük ihtimal enfeksiyonu var antibiyotik kullanmadan geçmez ve ateşte düşmez
tarafından
Tekrar çıkarsa gidicem artık yine
0 oy
tarafından
Devlete mi gidiyorsun cnm?imkanın varsa özele gidin.devletteki doktorlar umursamıyor.
tarafından
İmkanım olsa bi dk durmam ki hemen giderim
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Benim kizimda aylardir ne atesten ne hastaliktan kurtulamadi canim gece oksururdu dun bi doktora goturdum derdimize deva oldu şükür gece hic oksurmedi hemde digerleri gibi ilacı basmadı istanbul icindeyseniz sende bi ona gotur canim
tarafından
Değiliz canım
0 oy
(5,126 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun aynı durumdayız. 4 yaşında oğlum kreşe başlayalı sürekli burnu akıyor, hafif oksuruyor. Ateşi kusma vardı ama çok şukur hızlı toparlandı kızım da diş çıkarıyor. Sen mutlaka çocuğu ateşliyken doktora götür

tarafından
Göndermesem mi artık diyorum bende doktor alma okuldan ilk sene öyle olur hep bidaha zahmet çekmezsin dedi ama bi sene napıcaz böyle
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Suyuna çok hafif sirke katın. Bakın bu içindeki enfeksiyona ateşe çok fayda eder. Tadı belli olmayacak şekilde azıcık sirke
tarafından
İçme suyuna mı canım tamam yapayım
(8,174 puan) tarafından
Evet içtiği suya canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 445 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 475 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,720 soru

23,937,148 cevap

324,535 kullanıcı

...