Dün oldum 2.dozu. İğneyi bu sefer hissetmedim bile. ( ilk dozda aşırı yanma olmuştu)
Fakat bugün sabah uyandığımdan beri kemiklerimi biri kırıyor sanki o kadar ağrıyor. Şuan titreme-üşüme var. Sıtma gibi içim üşüyor resmen.
Öyle bir eklem ağrısı ki yazarken parmaklarım ağrıyor. Her yerim ağrıyor. Normal mi. Dün hiç birşeyim yoktu aşıdan önce.
Bu arada asla aşı karşıtı değilim. Dipnot olarak geçiyorum.
Bende çarşamba günü 2incisini vuruldum canım.
Ilkinde ne yasadiysam aynısını yaşadım hic birsey olmadı ilkinde biraz ağırlık oldu kolumda ertesi is bile yaptım üstüne bile yattım..
Bu ikincisinde aynısını yaptım is yaptım dışarıya çıktım oglumu kucağıma aldim hatta söyle söyleyeyim hareketsiz kaldığında daha cok ağrıyor daha bir kötü oluyorsun şimdi daha da iyim bugün dışarıya çıktım yaani bünyeden buneyey değişiyor ya bünyesi dusuk arkadqsim vuruldu 2incisin de zor geçirdi.
İnsAllah ben geçirmem ya :((((
Benim acayip zor geçti kahvaltı yaparken bile aglıyodum belki inanmazsın ama 1 hafta kemiklerim alınmış gibi agrıyodu her yerim..
Korkmuyo degildim aşı böyle yapıyorsa korona nasıl yapar diye bu pazartesi bitti karantinamız eşimde bende pozitifdik ama çok şükür hafif atlattık ne kadar agrı yapsada en azından aşı olunca hasta olsakda hafif atlatıyormuşuz yani
( NOT : AMMA UZATTIM
1,490,152 soru
24,353,985 cevap
346,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın