0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Allahın cezaları ne yapacaklarını şaşırdılar artık:angry:

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaç senelik uyarı bu yaaa oğlum ilk okula giderken gelmişti bana taaa 7 sene önce 
tarafından
Kız delinin biri kuyuya taş atıyo ardından herkeş atmaya başlıyo :)
(17,242 puan) tarafından
Aynen öyle valla Rabbim esirgesinn insallahh evlatlarımızı
tarafından
Amin canım amin
tarafından
Ben ilk defa gördüm canım ondan uyarmak istedim bilmiyodum
tarafından
Kuzum tehlike heryerde uyanık olmak lazım böyle mesajlar milleti panik yapmaktan başka işe yaramıyor emin ol evlatlarımızı rabbim korusun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi bu eksikti .
tarafından
Kız bu mesaj olarak bana kaç senedir geliyo yaaa inanmıyorum artık
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Pislikler ya soyunuz kurusun inşallah 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ay Allahım sen koru be yapcakşsrnı bilemez oldu kudrklar
0 oy
(163,339 puan) tarafından
yuuh pislikler pedofili hepsi
(8,232 puan) tarafından
Sadece ondan olduğunu düşünmüyorum bizim mahallede 90 li yıllarda kapı önünde oynayan çocuğu kacirmislar iki gün sonra bir not teşekkür ederiz ciğeri böbreği çok işe yaradı diye...
yaa ama bak benim kuzenim il emniyet muduru ve organ mafyasi diye bisi olmadigini soyluyo hani cocugu alcaklar o organ hangi hastaya uycak belli degil milyonda 1 kisiye yaa uyar ya uymaz aldiklari cigeri bobregi şoklayip durdurmazlarda bi kac saat icinde nakil sartmis hani ona inanmayin
(1,242 puan) tarafından
Sevda aynen öle eşim yıllarca doğuda kaybolan çocuk aradı anne baba hep organ mafyası dedi eşim hep savunur öle birşey yok inanma keşif siz tahlil siz rast gele ne böbreği ciğeri derdi kuzenin haklı ...
evet yaa o organ mafyasi denen sey hayal urunu gibi sacma bisimis
(1,242 puan) tarafından
Tabi öle eşim arama kurtarma da 4yil geçirdi kaybolan çocuklar 17diyince dağda öldü kaldılar hep bı çatışmada küçük küçük çocuklar gençler öldü uydurma bunlar
0 oy
tarafından
Allah belalarını versin şerefşizler
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Rabbim sonumuzu hayr etsin
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Benim oğlum servisle gidiyor valla moralim bozuldu şimdi içime kurt düştü
0 oy
(659 puan) tarafından
Allah böylelerin belasini versede az kalır. Akşam akşam çıldırdım burda yahu hiçmi viźdan insaf kalmadı ya dünya ne ara böyle bir hale geldi
0 oy
(347 puan) tarafından
Allah'tan servislik yerde değil okulumuz kendim götürür kendim getiririm valla sınıfın içine kadar bırakırım
0 oy
(53,867 puan) tarafından
Her sene oluyo bu ya Rabbim korusun yavruları
0 oy
(3,799 puan) tarafından

Allah'ım korusun ya . :ermm:

Kızımı günlük ben servise bindiririm gelme saati kendi geliyo. Çok korkuyorum Rabbim korusun yavrularimizi.  Şu dönemde her çocuk başına bir polis bekleme çağı.  

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,133 soru

24,068,083 cevap

330,480 kullanıcı

...