0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (264 puan) tarafından
Uzun zamandir evdeyim hiç bi aktivitem kalmadi sadece ogluma bakiyorum ev işi yemek derken aksam oluyo

Ve disari cikasim gelmiyo yoruluyorum bide bebekle zor oluyor oglum 18 aylik

Arkadasim cikalim dedi bugun yine cikmadim

Acaba cikmasamiydim iyi gelirmi sizce

16 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
Hava sıcak olsa neden çıkmayayımki değişiklik olur
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Gecmis artik onceden sorcaktin :)
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm hem senin için hemde çocuk için çok gez toz hava al çoöugu gezdir sürekli 4 duvar içi olmazki elbette bunalırsınjz
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Her hafta sonu çıkıyorum neden çıkmadın 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Yaşadığım yerde arkadaşım yok ama arada tek başıma bile olsa filime falan giderim dolaşırım iyi gelyo. Sende bebeğini eşine brakıp çık takıl biraz havan değişir.
0 oy
tarafından
Eşine bırak cik gez hava al. Anneler olarak bizimde kendimize zaman ayırmamiz lazim. Enerji depolamamiz lazim. Ben hamilelikten  önce eşim evde olduğu zamanlar ona bırakıp alışveriş turuna çıkardım veya arkadaşlarımla buluşup kahve keyfi yapardık. 

Veya kızımı anneme bırakıp eşimle 1 saatte olsa mola verirdik . 

Eşlerinde  birbiri ile vakit geçirmesi gerek. Günün işlerin hayatın temposu yeterince yoruyor bizleri kısa mola hakkımız diye düşünüyorum 
0 oy
(324 puan) tarafından
Kendini eve hapis etme hava al değişiklik olsun hem bebek içinde iyi olur dışarısı 
0 oy
(684 puan) tarafından
Eşimle gezmiyorsam eğer kesinlikle çıkarım 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Havalar sıcak olsa bende çıkarım 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Cik canm hem oglunada degisiklik olur bense kizimla cikmiyodum hasta olur aman bir sey olur sonra cikinca cocuk agliyodu yatagini evi istiyodu cok zor oldu alisana kadar 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Sevdigim biriyse hem bebege hem kendim hava almak icin kalabalik olmayan yerlere çıkarım.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bende hep rahat edemem çocukla zor oluyor cidden araba da durmaz etmez...anneme bırakırım gerekli ise ama alışsak iyi olur ama benim ki haylaz yengem 5 aylık bebeği 2 yaşında kızıyla hicaramaz gezer çocuğunun sesi çıkmaz biz çıksam oooo
0 oy
(163,303 puan) tarafından
cagiran biri olsa cikarim tabi ev ve ev isi benden degerlimi
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Gelir tabi kuzum çık arada 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Keşke arkadaşım olsa da çıksam
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Şurda 1-2 ay sonra hava dahada soğuk olur hiç çıkamazsın , çık gez bence havalar güzelken .Oğlum 27aylık bebek arabasına bindirip 2güne bir dışarı çıkıyorum parka götürüyorum oğlumu

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 357 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Loves23 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,057 göst.
27 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.