0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (227 puan) tarafından
Kizlar bende sinüzit var normalde 2 gun once düş aldim ve ıslak sacla kaldim 2 gundur basim agriyor.esim koronaydı bugun 12.gun yanımızda kalmadi odaları ayırsın ama son 2 gündür 2 çocuğa zor baktigim.icin biraz yanımıza geldi.bulastirmis midir sinüzite batıyorum ama burnum da akmaya başladı ve tıkalı.emziriyorum ayni zamanda ne yiyip içeyim koronaya karşı.test versem de ilaçlarını kullanamayacam bi yere de çıkmıyorum zaten

3 Cevaplar

+1 oy
(185 puan) tarafından
Kiz birşey olmaz suanki agrın ya sinuzitten yada psikolojik.. 12 gün olmuş.. geçen sene kasım ayında karantina süresini 10 gün yapmışlardı.. korona aynı korona da bi 10 gün yapıp bi 14 gün yapıyolar karantinayi bana enterasan geliyor.. hiç birşey olmaz 
(227 puan) tarafından
Içim rahatlardın canim cok sagol sinüzit olma ihtimali yuksek kirpmadan önceki hafta da sesim gitmişti faranjumitten ve sinuzitten
(185 puan) tarafından
Turşu suyu iç.. haşlama suyu paça tarzı bunlarda yoğun sarımsak olduğu için.. bol c vitamini meyveler kuruyemiş bol su bir şeyin kalmaz..dag kekiği çayıda çok iyi geliyor.. hamileler içemez bu çayı ama emzirenler için bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
7. Günden sonra bulaş riski azalıyo diyorlar ama ne kdr doğru bilemiorm bizde 10. Gün temas etmiştk eşimle. Ertesi gün inanılmaz baş ağrım olmuştu ama geçmişti bende korkmuştum bşey olmadı 
(227 puan) tarafından
Evet öyle diyorlar ama bilemiyoruz oyle durulamayacak bir bas agrisi degil ama var yinede ve burun akintisi var başka birseyim yok ins sinuzitrir
0 oy
tarafından
12. Gun abimle yanyana geldik olmadi bisey 
(227 puan) tarafından
Biz de 10.gun geldik ama çift maske ve eldiven takmıştı ins olmaz birsey bebeğim var

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 471 göst.
0 oy
11 cevap 529 göst.
0 oy
11 cevap 339 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 632 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler