+1 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Derin koma halinde yoğun bakımda yatan hastası olan veya tanıdığı olan veya bilgisi olan bı yazabilir mi acaba ?

5 Cevaplar

0 oy
(164,097 puan) tarafından

dedem 53 gun kalmisti :'(

(36 puan) tarafından
Derin koma miydi o benim kardeşim ağaçtan düşme sonucu derin komaya girdi ve 12 gündür yoğun bakımda solunumunu toparlayamiyor halen bilinci kapali
ani kalp krixi gecirdi ve hoc bilinci acilmamisti solunum cihaziyla yasadi 53 gun
(36 puan) tarafından
Anladım bizim için dua edin nolur ihtiyacımiz var daha çok küçük kardeşim :(
rabbim safi ismi hurmetine sifa versin biz o mucizeyi yasayamadik rabbim size yasatsin
(36 puan) tarafından
Amin inşallah,:((
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
Ben yatmıştım zamanında bikaç kere, bikaç tanıdıgımda yatmıştı.. Rabbim herkese şifa versin inşAllahh kardeşim
(36 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Kim komada kuzu ? 
(36 puan) tarafından
Erkek kardeşim 14 yaşında ağaçtan düşme sonucu 12 gündür yoğun bakımda entube edilmiş glasyal koma skalası ise 2  inşallah uyanır kendine gelir
tarafından
İnsallah canim benimmmmm insallahhhh.Allahim yardimciniz olsun .
(36 puan) tarafından
Duaya ihtiyacımız var daha çok küçük nolursunuz :(
0 oy
tarafından
Neden komada allah şifa versin
(36 puan) tarafından
Erkek kardeşim 14 yaşında ağaçtan düşme sonucu 12 gündür yoğun bakımda entube edilmiş glasyal koma skalası ise 2  inşallah uyanır kendine gelir
0 oy
tarafından
Kaçıncı basamakta yatıyor k.babam yatmıştı bir hafta 
(36 puan) tarafından
O mucize inşallah bizde de olur çok dua okuyoruz herkes okuyor dua bizden taktir Allah'tan:(  sizde nolur dua edin :( :(
Ne kadar sonra duzeld acaba k.babaniz
tarafından
Benim k.babam bir hafta yattı yoğun bakımda okadar ağırdı ki diyorum ya umut yok dediler gözlerinin beyazı görünüyordu rengi yoktu yani bir hafta yattı sonra normal odaya aldılar aslında hala yoğun bakımlı hasta idi ama normal odada eşini cocuklarini görünce düzelir belki dediler gerçekten de öyle oldu bir hafta da normal odada kaldı sonra çıktı eve. Ama afedersin deli gibiydi aklı yoktu aldığı narkozlardan hiç hatırlamıyor bilmiyordu sonra sonra açıldı . Umarım kardeşin de düzelir canım 300bindi sanırım yanlış hatirlamiosam ya hay çektir istersen çok etkili bir zikir
(36 puan) tarafından
Ben çekerim onu sağolun :(. Benim kardeşim hiç gözünü bile açmıyor ama. Uyutma ilaçlarını kestiler kendine bıraktık dediler ama  bı kıpırtı bile yok
tarafından
Kaç gün oldu keseli ilaçları
(36 puan) tarafından
1 hafta oldu sanırım

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,109 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kertmeyenkele (2,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
31 cevap 791 göst.

Kategoriler

1,494,009 soru

24,408,999 cevap

350,765 kullanıcı

...