+1 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Kızlar ilk dogumumu özelde yapmıştım doğumdan sonra hasta bakıcı giydirmisti beni şimdi başka bir hastaneye gidicem buda özel burda da aynimidir acaba bütün özeller de hasta bakıcı mi giydiriyor doğumdan sonra. Birde atlet ve emzirme sütyeni de hemen giyilir mi ilkini pek hatırlamıyorum 

16 Cevaplar

0 oy
(163,564 puan) tarafından
baci bende ozelde dogurdum valla bi kese yaptilar bi guzel yikadilar beni superdi tum ozeller ayni yaa
(1,379 puan) tarafından
Kız bende özelde yaptım 2 doğumumu da hiç öyle kese duş gibisinden bişey yapmadılar duymadım kimseye de öyle yapıldığını
(163,564 puan) tarafından
belcikada yapiyolar baci hatta burda hasta bakici diye bisi yok hemsireler carsaf degistiriyo wc goturup bas ucunda dikiliyo bi bebek gibi bakiyolar
(1,379 puan) tarafından
Yurtdışında ki hastaneler yapıyor ne güzel
tarafından
Müslüman olan bizler insanlık bilen onlar :)
(1,379 puan) tarafından
;))) aynen canım doğru
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Sezeryan olmuştum ilk birkaç saat altıma bişey giymemiştim üzerimi de kayınvalidem giydirmişti daha sonra altımı da giydirmişti hasta bakıcı giydirmedi bence hastaneden hastaneye değişir
tarafından
Ayy valla takmasin bana ya :D ben saliveririm shshhshs
(2,594 puan) tarafından
ahahah sen salarsın da üst baş nolcak kuzu habire değişcen mi hissetmiyorsun zaten bişey :D
(15,291 puan) tarafından
Şerife balım sezeryan sonrası idrar miktarın da önemli onu görmek için takıyorlar sondayı aynı zamanda benimkini yetersiz görüp suyu arttır dedi zaten spinaldi 5 saat yattım öyle altt tarafı hiç hissetmedim bir süre mecbur sonda ama korkma benim takarken zaten uyuşturulmuştu çıkarırken de bir şey hissetmedim
tarafından
Kuzu valla inan bana sonda nefretlik benim icin .Kuzenimin sondayla imtihanini hatirlayinca doktorun takmamasi asiri iyi geldi asirii ❤️☺️yedek bir suru sey koydum .Degistiririm ben , ❤️☺️ sondadan nefret ediyorum .Cikar cikmaz bez takar annisim sagolsun ☺️❤️ o degistirir ustumu .2 pijamam var bir bol esofman takimi .Bir de yedek bir kac kiyafet daha .Hastanem uzak o yuzden aldik bir suru sey .Sonda kabusum
tarafından
Nagisim bilmiyodum onu ❤️
Ogrendigim iyi oldu❤️
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Benı annem giydirmiş di canım Anadolu hastanesinde olmuştum özel di 
(2,594 puan) tarafından
Yaa bende Samsun Anadolu da oldum canım yeni hastane de doktorun kimdi
(1,772 puan) tarafından
Orda Gökhan Öcala gidiyordum canım izne çıktı acil sezeryan olmam lazımdı eve yakın diye meydan şubeye Halil Ibrahim dinlere gittim
(2,594 puan) tarafından
bende Gökhan beye gidiyordum canım ne zaman doğum yaptın hadi ya o kötü olmuş
(1,772 puan) tarafından
Eylül 2020 canım çok memnundum ama olmadı Halil Ibrahim bey de iyiydi ama kontrole gittim ertesi gün doğurdum
(2,594 puan) tarafından
bende Haziran 2020 de doğum yaptım Gökhan beyde canım kısmet değilmiş demek canım
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Özelde yaptım duş alabilirsin dediler ama ben rahatlık açısından bir gün bekledim evde yaptım. 

Uyuşukluk geçince hasta bakıcı ve bir hemşire  giydirdi beni 
0 oy
tarafından
Canim giydirirler merak etme benim ertesi gun banyomu bile yaptirdilar. Sutyeni falan taburcu olurken taktim ben o istege bagli istersen tak tabi 
tarafından
Kiyafetler cantada duruyor canim zaten ameliyattan  ameliyat onluguyle geliyosun odaya, bi kendine geliyosun birkac saat sonra ayaga kalkiyosun sonra istersen giyiniyosun kendi kiyafetini. Yani oyle hemen dogurdum o an giyindim olmuyor o yuzden birine bisey vermicen zaten bacim. Odana gelirsin kendine gelirsin ayaga kalkarsin sonra istersen onlar giyinmene yardim ederler zaten ihtiyacin olursa ki bence olur :)
(545 puan) tarafından
Kız benimki sezeryan değil bu dediğin sezeryan için geçerli :) normal doğumda giyinmiş çıkıyorsun dışarı ilk dogumumda öyleydi hemen doğurduktan sonra giydirmislerdi yani
tarafından
He sen normal dogum mu diyosun hahahah ben 2 sezeryan oldum aklim direk sezeryana gitti :)))))) normal dogumsa tabi dedigin gibi olur :)))
(545 puan) tarafından
Aynen sezeryanda sonra giyiniliyor zaten onu biliyorum kız :) yani normal da öyle çıkma gibi bişey yok mecbur giydiriyolar ya da giyiniyosun :)
tarafından
Ay evet yaaaa tabiki :) normal dogum cahili ben :)
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Hemşire ile hasta bakıcı giydirmisti beni de
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sezaryen oldum hemşireler giydirdi premses gibi bakıldım :D 
0 oy
(201 puan) tarafından
Benimde özelde sezeryan oldu hemşireler giydirdi benide yürümeyi falan onlar yaptırdı zaten herşeyşnle ayrı ilgileniyolar
0 oy
tarafından
Beni hemşire giydirmisti canım 
0 oy
tarafından
Hemsireler giydirdi beni
0 oy
(487 puan) tarafından
Özelde doğurdum ilk ayağa kaldırmayı üstümü giydirmeyi hep hemşireler yaptı.bebek gibi baktılar Allah razı olsun
0 oy
(15,291 puan) tarafından
Sezeryan yaptım hasta bakıcı giydirdi temizledi canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben odaya geldiğimde ayağa kalkacak halde değildim. ( normal doğum yaptım ama çok kan kaybettim kan takviyesi falan gerekebilir tansiyonum düşük diye kaldırmadılar) sedyede geldim. Kız kardeşimin giydirmesini  istedim o güzelce yıkadı beni ve yardım etti sag olsun. Hasta bakıcı falan görmedim hiç 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ben emzirme atleti almıştım altını bezlemisti hasta bakıcısı üstüme atletimi giydirdi altımda sadece hasta bezi ve pijama vardı ben odama geçince çıkardım kendim kilotlu hasta bezi almıştım onu kullandım sudyen uzun süre kullanamadim goguslerimi ağrıtiyordu hep emzirme atleti kullandim çok rahatti
0 oy
tarafından

Bnde özelde yaptm kimse beni giydirmedi kız kendşm gitindm :) 

0 oy
tarafından
Ay ben çok utanıyorum kendim giyinsem :(

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 383 göst.
18 Ocak 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 329 göst.
0 oy
4 cevap 243 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 478 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,356 soru

24,182,192 cevap

336,381 kullanıcı

...