0 oy
457 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (251 puan) tarafından

Selam arkadaşlar, sabah sinir bozucu bir post açmıştım, hatırlarsanız. Bu post için şikâyette bulunacağım ve nereye nasıl şikâyette bulunmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim

Özet: 21.10.2021 tarihinde A101 mağazasından almış olduğum anne-bebek çantasının etiket kısmında küfürlü ve taciz içeren bir not ile karşılaştım.

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm bunu fabrikada yazmışlar belli üretim yapan fabrikayı ara
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne yazıyo orda

(3,151 puan) tarafından
Armut dalda salanır salandıkca balanır bize gelde seni bilmem ne yapıyım aklın açılır hahhahaha töbe yarabbim
0 oy
(416 puan) tarafından
Mağazaya götürüp şikayet edebilirsin 
0 oy
tarafından
Oha  acikmiydi kız geçen bende baktım da almadım paketten sen mi actn yoksa acikmi aldn belki calisannlar yazmistr
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Önce mağzaya götürüp şikayet edin 
0 oy
(917 puan) tarafından
Hangi şehirdesin canım
(251 puan) tarafından
Aydin
(917 puan) tarafından
Çok sasrdim 101 de tanıdığım yetkililer varda kendilerine ileticem o yüzden sordum
(251 puan) tarafından
Çok sevinirim, banada yazarsanız eğer
tarafından
Bende aydın neresinden :)
0 oy
(4,847 puan) tarafından
O haaaa falan oldum yani peki paketlimiydi ürün aciktamiydi belki müşterilerden birisi yaptı bilemeyiz belkide o şekilde geldi
(251 puan) tarafından
Paketliydi ve saat9 da aldım o saatte alıp iade edilmesi çok zor. Akşama kadar eşimi beklesem akşam gidince benim üstüme kalırdı eminim o yüzden fiş ve ürünün elimde kanıtı ve kaydı var iade yaptım akşam eşim gelip mağaza ile görüşecek. Sinirli
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Bence a101 destek hattı varsa orayı arayın.. Orda açılıp yazılmışta olabilir.. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,407 soru

24,071,955 cevap

330,706 kullanıcı

...