+1 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Kizlar bnm normalde sigortam yok 2017 yılında devlet genel sağlık sigorta Si yapmış bana prim Odemedigim içinde 3 bin tl borç gelmiş bana bu nasıl iş anlamadım bu borcu ödemezsem ne olur bilgisi olan varmi 

6 Cevaplar

0 oy
(163,332 puan) tarafından
haah bak banada 3bin 872 tl borc cikti nikah oldugum tarihten bugune kadar konsolosluga gidicem ben tr de saglikdan yararlanmiyorum burda saglik guvencem var diye kagit alip sgk gondercekmisim yaaa 
(398 puan) tarafından
Peki o şekilde borç siliniyomu canm
(163,332 puan) tarafından
benimki silinirmis sonucta turkiyede yasamiyorum ve saglikdan yararlanmiyorum diye sgk calisani vardi babamin arkadas oglu ona danistik oyle yapsin demisde bi gidemedim konsolosluga
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aynısı bize de oldu devlet Hastanesinde bile para öder olduk sonra eşim gitti iptal etti ama ödediğimiz paraları geri alamadık yani iptal edebiliyorsun ama bu sigorta nasıl oluyo bizden habersiz orası meçhul bize siz yapmışsınız dendi ama biz yapmadık kendi kendine olmuştu 

(398 puan) tarafından
Borcunuz varmi cnm ödemesek noluyo ya da nasil iptal ediliyo
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bize de geldi geçen hafta eşim gitti görüştü itiraz etti ama kabul olmadı 4 taksitle ayda 400 ödeyeceğiz. Öyle de sıkışık bir döneme geldi ki anlatamam.
(6,048 puan) tarafından
Bu arada gidip itirazda bulunmazsaniz iptal olacağı varsa bile olmuyor . Durumum var odeyebiliyorum demekmis .
(398 puan) tarafından
Bana 3 bin olana kadar neden haber gelmedi acaba hem ilaçlara hastaneye dünya kadar para ödedim bide borç edicem ne biçim sistem bu ya
(6,048 puan) tarafından
Aynen. Birde böyle birşeyden sigortadan falan eşimin haberi bile yoktu gelince bizde şaşırdık. Devlet işte. Aç kalmış.
0 oy
(44 puan) tarafından

Gecen sene esimin e devletinde gordum. Askerlik oncesi sgk borcuymus. Sgk ya gittik esimle birlikte borcu odiceksiniz odemezseniz faizli bi sekilde tebligat gelir adresinize dediler. Ama bizimki o kadar yuksek bi mebla degildi 654 tl bi odeme yaptim hesap karti uzerinden. 

İtiraz etseniz dahi bi sonuc alicanizi dusunmuyorum taksitli olarak odersiniz buyuk ihtimal 
(44 puan) tarafından
Yakin arkadasiminda bagkur borcu varmis 3 4 bin kadar sgk hastanesinde dogum ucreti istemisler. Eltim borc yuzunden her muayeneye gittiginde 7 tl yada 8 tl oduyor. Cok sacma bi sistem ama malesef odetene kadar zorluyolar..
(398 puan) tarafından
Bu borç 3 bin olana kadar bana neden haber gelmedi ya haram olsun
(6,048 puan) tarafından
İtiraz edilmezse maddi durumum iyi ödeyebilirim anlamına geliyormuş. Kağıtta yazıyor o sekilde
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Şöyle eger sıgortanız yoksa yesılkarta basvuru yoksa devlet genel sagljk sıgortasına otomatık gecırıyo sızı. Her ay 110 tl gıbı bisey. Basvuruya gerek kalmadan kendılıgınden sıstemsel gss gecıyosun. Tabı zahmet edıpte boze haber verılmedıgı ıcın bu borc katlanıyo. Ödemekten baska yoluda yok. 
(398 puan) tarafından
Haram olsun o para ilaçlara hastaneye dünya kadar para verdiğim yetmiyo bi de borçlu çıkarttılar beni
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kaymakamliga gidip gelir testi yaptırmak lazım orda odeyemeyeceginizi bildirirseniz borcu siliyorlar . Yada yapılandırma bekleyerek faizi sildirip ana borcu ödeyip kapatabilirsiniz.
(398 puan) tarafından
Haram zıkkım olsun bu kadar soygun olmaz ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 747 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,695 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Maside (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
30 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevmm (2,169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 486 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Biriiste (501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,748 soru

24,063,277 cevap

330,252 kullanıcı

...