0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Hiç kelimesi yok çok dert ediyorum al ver git gel komutlarını yapıyor alkış var bay bay var evde saklambaç top oynuyoruz kitaplarını gosteriyorum pek ilgisini çekmiyor tavşan nasıl havuç yer diyince yapıyor aslanın kukremesini yapıyor göz teması var ismine seslenince hemn bakar gel gel yapıyor mesela ben başka odadaysam seslendigimde bana cevap vermeye çalışır kendince bir şeyler geveliyor  ama kelime yok arada memmem diyor sadece bultaklari ben gosteriyorum yerini içind atıyor ben mi evhamliyim acaba ya kelimesi olması gerekmez mi artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımda aynı aylarda aşağı yukarı aynı her bebek bir olmaz zaten 
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Konuşma konusu çok büyütülüyor valla bu sitede şaşırıyorum daha 15 aylık canım ne bekliyorsun her bebek bir değil 
(163,445 puan) tarafından
omer konusuyomu
(25,181 puan) tarafından
Baba dede meme anne diyo anca
gayet normal kuzeyde oyle dedde babbaaa anniiii memeeeeeyyy geell dayiii falan diyo
(25,181 puan) tarafından
Derdini de göstererek anlatıyo, Mesela tamir seti oyuncağını açamıyo bana getirip ıh ıhh yapıp anlatıyo napalım açalım mı oğlum aç de diyorum ıhh ıhh diyo :D sulukta suyu bitince damacananın yanına götürüyo damacanaya basıyo bit kadar boyuyla sanki doldurcak:D
yerim yaa minnos ömer
0 oy
cok takinti haline getiiriyolar bu durumu
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Her çocuk farklıdır 16 aylık aç al acış anne baba ağzını burnunu gösterir kuşların taklidi yapar. Ama anlamasında sikinti yok diyosun ama çok aklına takılıyorsa doktora götür 
(2,095 puan) tarafından
Geçenlerde çocuk doktoruna sordum henüz erken 2 yaşına kadar dedi 2 doktorda
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim oğlumda 15 aylık aynı sizinki gibi dün doktora sordum mesela hiç anne baba demiyo dedim sonuçta anne babasının kim olduğunu biliyo anlıyo sizi çok dert etme dedi bi de derdini ıhhh diyerek anlatıyo onu da anlamamazlıktan gelin dedi 
0 oy
tarafından
Cnm bol bol konuş suan gayet normal çünkü küçük
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Maşallah evh yapma bence her çocuk farklıdır benim yigenimde nerdeyse iki yaşına gircek ocakta daah yeni konusmaya başladı oda canı isteyince 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim kızım  da yeni 15 aylık oldu  assa yukarı  aynı  şeyler  ama havyannla ilgili şeyleri  yapmıyor  

Enne  baba  del  memmem mama  sevgi  sözcüğü ayyyy  gel dediğimde  gelir  babaya  kumandayı  ver  derim  verir  elinde oyuncak veya  başka  birşey ver dediğimde de  verir  alkış  yapar  bu kadar  15 aylık  bebek  daha  ne yapabilir ki ve her bebeğin  gelişimi  farklı  senin  bebeginin  yaptığını  benim ki senin ki de benim ki yapamaz  sonuçta  her insan bir değil 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
0 oy
5 cevap 205 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 268 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Perihan (42 puan) tarafından soruldu