0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Eşim bekarken abisine borç para verdi kaç sene oldu ödemedi gecen istedik buda yok veremem sıkışigim dedi tamam dedik kapattık sonra aradı biraz para verdi eşimede darilmis parayı verirken yanlış yapıyorsun demis gitmiş neyse eşim yine bir şey demedi abisi diye ben çok sinirlendim hamileyim çocuğuma yavasdan alışverişini yapmak istiyorum elde yok ay sonu bile zor getiriyoruz neyse verdi aldık çocuğa bir şeyler eşim bekarlen 3 sene Netflix hesabı vardı abiside giriyordu 1 kuruş vermedi 3 sene boyunca neyse eşimin hesabı askıya alındı kendilerine hesap açtı eşimde şifreyi istedi verdi 2 ay biz ödedik bu olaydan sonra şifre koymus adam film izliycekti izleyemedi böyle nankörlük olur mu ya çok sinirliyim o borcuda köküne kadar alcam ne halleri varsa görsünler kocamı kimseye yedirmiycem abisninide dolduran şeytan yengesi

6 Cevaplar

+1 oy
(1,242 puan) tarafından
Asla iki kardeş arasına girmem açarım yeni bı üyelik rahat rahat bakarım kendi kardeşi kendi parası sonuçta bekarken vermiş benim veya çocuğumun riskini değil ki ha verse olurmu çokta iyi olur ama para için kardeş kardeşe asla düşme meli.
(302 puan) tarafından
Valla abisini yengesi dolduruyor benim eşim sahipsiz değil eşime kalsa hiç almiycak borcunu adam telefon değiştiriyor bize gelince para yok
(1,242 puan) tarafından
Sen yokmuş sun o zaman kendi isterse isteye bilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayıptır sormasi borcu ne kadar :)
(302 puan) tarafından
22ydi evlenince beyaz eşyayı o aldı onu ödüyor bide eşim bekarken yengesinin telefon faturasini ödemiş kaç sene 15 bin qlcagi var
tarafından
Ay az da degilmis yani asla vermez bence o parayı surekli bahane bulur vercek olan coktan verirdi
(302 puan) tarafından
Alcam  valla bırakmam o parayı ben kirada Sürünüyorum
0 oy
(7,099 puan) tarafından
İnsan kendi parasıyla kötü oluyor işte ya 
0 oy
(425 puan) tarafından
İlla iki kardeşten biri böyle nankör oluyo biri birini yiyo
(302 puan) tarafından
Hiç sorma
0 oy
(9,695 puan) tarafından
benım esımın abısının borcu vardı ban 400 tl yakındı ama ınan borcunu vermedı para unutuldu gıdıldı vermıyo onun ıcın bıda ıstemedık allahından bulsun benım bırıne borcum olsun ıcım rahat etmez hemen oderım ne olursa olsun 
0 oy
(569 puan) tarafından
Kız 15 bin borcu olacak da sakın kalacam nasıl sesiz kalmıs siniz bu zamana kadar 
(302 puan) tarafından
Biz yeni evlendik eşim de bekarken hep abisine babasına gönderdi lojmanda kalıyor diye
(569 puan) tarafından
Zaten mecbur aileden biri fedakar oluyor herkes de onun sırtından gecınıyor zamanın da benim esime de oyleydıler de Allahdan goxunu açtı
(302 puan) tarafından
Benim ki de beni suçluyor ne bu para da para diyor anlamiyor kötülüğüne konuşuyorum sanki
(569 puan) tarafından
Kocan cömert ozaman

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
9 cevap 331 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 791 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy