0 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar kızımın  çamaşırlarını makineye attım. Kapşonlu çeketlerini felan biraz önce parktan geldim. Üstünde kışlık takımı vardı bende terlemesi diye sadece yelek giyip gittim park biraz serin iş 10 dk salıncakta salladım geldim. Oradaki abla küçük daha üşür hastalanır şapka çeket giydirmeden çıkarma dedi. Şimdi hastalanır mı yavrum ensesinden kontrol ettim. Sıcacıktı ama kulakları elleri ve burnu buz gibiydi hemen arabaya alıp yatırdım üstüne battaniyeyle sardım elini kullarını felan birde ıhlamur içireyim mi doktoru terleyip soğutursan çok hasta olur demişti. Hiçte şapka giydirmedim ne biliyim valla telaş yaptım bana Bi teselli verin kendime kızıyorum çeketide vardı koltuğun altında yedek hava sıcak olunca bişey olmaz diye düşündüm parkta serin iş nasıl üzgünüm ya =(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birşey olmaz canim az da soğuk alsın hasta da olacaklar illa bu kadar takma kafaya
tarafından
Evet tabii öyle ama bile bilende olmasın prematüre doğdu hiç hasta olmasını istemiyorum düzeltilmiş 8.5 aylık
tarafından
Olsun canım bağışıklık kazanması da lazım dert etme birşey olmaz
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim yorum için acemiyim ilk bebeğim prematüre de olunca o yüzden evham yaptım galiba =)
tarafından
İlk hasta olduğunda oğlum hüngür hüngür ağlamıştım ben şimdi gayet normal geliyor sıkma canını alışıyor insan :) Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olcağı varsa olur canm , ben kızımı dişarı çıkarmadığım haldr hasta oldu 
tarafından
Oda doğru geçmiş Olsun RABBİM sağlık sıhhat versin korusun bütün yavrularımız
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kız ben kar kıyamette 3 aylık bebeyle kar oynamaya çıktım Allaha şükür hasta da olmadı olmazlar korkma alışsın hem çok dikkat edersen çok hasta olur derler 
tarafından
Öyle çok korumacı değilim üstünde zıbın beyaz mevsimlik altında da mevsimlik pantolon çorap yelek vardı havada öyle çok aşırı soğuk değildi park gölge olunca serinmiş biraz eli burnu kulakları buz gibi olmuş oradaki kadında daha  küçük şapka giydir hem çocuğa hem kendine çektirme dedi
0 oy
tarafından
Ceket çok da önemli değil ama şapkası çıkarma artık canım kulakları üşürsen ağrısı çok fena olur 
tarafından
Üç gündürde kulaklarıyla oynuyor dişten dediler acaba üşütüyor mu
tarafından
Üşüyodur canım kulaklarına yel girer
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Alışsın canım sıcağa soğuğa çocuk çokda korumak iyi değil hemen ilerde hasta olr bnm görmcm 20 yaşnda çok kotumuşlar en, ufak esintide hasta olr hemen 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Sakınan göze çöp batar karda kışta yazlikla çıkarmışsın gibi üzülme canım ya
tarafından
Bende öyle çok sakınmıyorum ama ne biliyim oradaki kadın öyle bir söyledi ki
(2,587 puan) tarafından
Korkma canım prematüreler güçlü olur :)
tarafından
İnşallah Rabbime emanet bütün evlatlarımız teşekkürler yorum için =)
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Korkma canım asıl vücudu soğuğa alışsın onun için daha iyi olur olmaz bişey inşallah Allah in izni ile
tarafından
Annemde öyle der yarın karda okula gidecek hemen hastalanır diye =)
0 oy
tarafından
Hiç bişey olmaz sırtı ve Göğsü sıcaksa üşümüyor demektir 
tarafından
Doktorumuzda öyle söylemişti hala üşüyüp üşümediğini sırtından ve göğsünden kontrol ediyorum sıcacıktı
tarafından
Hiç biseycik olmaz öyle öyle bağışıklık kazanacak
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bir şey olmaz inşallah ama hava ne kadar güzel gözükse bile giydir. Hava alması çok iyi alışsın bende çıkarırım sonra hava almazsa evde daha hasta olur alışık olmadığı için
0 oy
(444 puan) tarafından
Bu bizim milletin çocuk üşür kafasini ben anlamiyorum vallahi. Asil bebeklerin düzenli hava almasi gerek ki ciğerleri açılsın sıkıca giydirdikten sonra kar bile yağsa 5-10 dakikadan hasta olunmaz zaten insanlar enfeksiyondan hasta olur soğuktan hasta olmazmış bir yerde okumuştum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,138 soru

24,134,978 cevap

334,257 kullanıcı

...