0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
Kadınsal şeyler hariç herşeyi anlatırım hiç bsy saklamam gorumcelerim de rahatsız olurlar valla ben söylerim kocama yarın bı gün başka birinden duysa daha mı iyi hıh :D siz anlatır mısınız

41 Cevaplar

+2 oy
(425 puan) tarafından
Anlatırım pişman olurum çünkü sonra başıma kakar
(139 puan) tarafından
Aynen öyle biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz anlatıyoruz ama sonra bin pişman
(669 puan) tarafından
icimden geçeni yazdın valla aynen öyle dayanamam anlatırım gün gelir yüzüme vurur
(139 puan) tarafından
Evet ve ilk kavgada daha ben olsam utanirim yüzüne vurmaya bunlar böyle işte utanma denen bsey yok en küçük şeyde bile kardeşimi anlatırım böyle yaptı ergenlikte çok ters insan oldu falan allahh nerden anlattm daha ilk kavgada yüzüme vuruyor
(425 puan) tarafından
Ay çenemi tutuyorum artık (nerdeee)
tarafından
Ay yemin ederim aynen ya demek ki erkeklerin geneli böyle bizimkinde sorun var sanıyordum  :)
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kendimle ilgili kadinsal herşeyi de anlatırım ben. 
(26 puan) tarafından
Kendimle ilgili bende anlatırım cnm ben başkasından duydunuz şeyleri demek istedim
(7,117 puan) tarafından
Pardon canım yanlış anlamışım. Emin olmadigim hiç bir şeyi anlatmam eşime.
0 oy
tarafından
Ben her şeyi konuşurum :-)
0 oy
tarafından
Anlatırım ben 
0 oy
(184 puan) tarafından
Bende herşeyi anlatırım 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
anlatırım bişey saklamam kendimle alakalı olan kadınsal şeyleri de söylerim eşim sonuçta
0 oy
tarafından

Benimle ilgili herşeyimi bilir regl dönemimi felan 

(2,291 puan) tarafından
Onu bi zahmet bilsin canim :D
0 oy
tarafından

Herşeyi anlatırım akşama kadar onu sabırsızlıkla beklerim sohbet muhabbet için omzuna kafamı yasladığım an tereddütsüz herşeyi konuşurum huzur bulurum dedikodu bile yaparız biz:D

tarafından
Aynı yorum yazmışız
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Her şeyi anlatırım her şeyi hemde o da bana her zaman destek olur bir günden bir güne bile anlattığımda pişman etmedi ❤️
0 oy
tarafından
Bılmesi gerekn herseyı soylerm fzlasına gerek yok
0 oy
tarafından
Biri bana sır verdiyse görümcem kaynanam. Eltim vb onu anlatmam ama  yani sır hariç bişey saklamam 

( Sir dediğim kendileri ile ilgili şeyler )
0 oy
tarafından
Ay ben verilen sirlar haric hicbiseyi icimde tutamam hemen anlatirim esime herseyi bazen unuturum hayret nasilmanlatmadin bunu der oda alismis :)
tarafından
Hahah aynı ben
0 oy
tarafından
Erkeğe her şey anlatılmaz her şeyi anlatmam strateji kurarak yaşıyorum her zaman :)
0 oy
(775 puan) tarafından
Anlatsana duymaz öyle yarısını kadar dinler sonra kendi ya TV ye dalar ya telefona 
0 oy
tarafından
Önceden herseyi anltırdım ama artık akıllandım 
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Ben istesemde dilimi tutamıyorum ki :kissing:anlatırım eşim sonuçta en güvendiğim insan<3

0 oy
(10,825 puan) tarafından
Anlatırım oda bana herşeyi anlatıyor
0 oy
(163,180 puan) tarafından
o bizim hobimiz yaa dedikodu yapmayi cok seviyoz biz☺
0 oy
(425 puan) tarafından
Asla dayanamam herşeyi anlatırım kocamda herşeyi anlatır 
0 oy
tarafından
Bi ara anlatıyordum her şeyi sonra baktım oda başkalarına anlatıyor ama kötü niyetle anlatmıyor adım gibi eminim ama sonradan baktım olacak gibi değil bende içinde tutmayı öğrendim:))

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 959 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 694 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 526 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,327 soru

23,881,598 cevap

321,370 kullanıcı

...