+1 oy
914 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Beni  aradı gene bari 1 ay bak yatılı kalacak bu arada evi uzak bana iş buldum diyo çağırıyolar diyo götürmüştü geri getireyim nolur bakıver diyo kaynanası bakmıyomuş napacamı bilmiyorum inanın kızlar :ermm:

23 Cevaplar

+1 oy
(924 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla kardeşin bi şekilde hayata tutunmaya çalışıyo. Biz ihtiyacı olduğunda kardeşlerimizin elinden turmazsak millet daha çok tekme atar. Seni de anlıyorum. Yapa bileceyin kadar yardım et ki vicdanın rahat olsun. 
tarafından
3 çocuğum olmasa zor olmazdı da işde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hadi 1 ay baktin sonrası nolcak boşver abla sende de var 3 tane
tarafından
Offff valla bilmiyorum yaaa:/
tarafından
Abla postları okudum merak edip ama seninki çocuk yapmayı bilip bakamayanlardan.  Öyleyse versin çocuk esirgemeye geri almak kaydıyla.  Sen ne yapabilirsin ki senin de var çocuğun olmasa tamam bakda.  Insanın ici gidiyor eminim bakmak için ama zor ya 1 ay çalışsa neyine yetecek 1 icrası mi kapancak sanki. Büyüt sonra derki sen naptın der boşver hiç bakma kendi baksın otursun
tarafından
Haklısın da işde yüreğim el vermiyo
0 oy
tarafından

Nasıl kız bu başka mı dördüncü bir kişi daha mı eklencek :)

tarafından
Kız Daha önce birkaç gün önce getirmişti abla kalsın bakıver diye Sonra çocuk durmayınca daha doğrusu Biraz rahatsızlandı geri götürdü bir yerden iş başvurusu yapmıştı gel işe başla diye de bende kalıyordu zaten yatılı olarak
tarafından
Biliyorum canım iki günden beri fazla giremedim de buraya ya sonra çocuğu senden almış herhalde şimdi tekrar mi getirecekmiş nasıl olacak ki Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Çocuk sende duruyor mu peki 
tarafından
Aslında duruyordu ama almadan önceki gece hastalanmış grip olmuş hastaneye falan götürmüşler Biz zaten kriptik ben ona daha önce  gırip olduk Biz çocuğu getirme diye onada geçdi
tarafından
Aman Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Baksan iyi olur ama senin de yükün çok çok ağır bacım :( 3 çocuk zaten var bir de küçükler ne bileyim ya Allah yardımcın olsun
tarafından
Benden bilemiyorum inan oyy oyy
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Durumu çok mu sıkışık bakabiliyorsan 1 ay çok değil Allah rızası için bak 
tarafından
Bakarımda çok zor oluyo canım
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Canım kim dıyor kim kime bak dıyor?? 
tarafından
Kardeşim diyo bakıver diye
(2,047 puan) tarafından
Canım o zaman yıne senın bileceğin iş ama 3 de cocugun var onların düşünmesi lazım, insan küçük çocuga da kıyamıyo
0 oy
tarafından
Kız valla sende çıkmazda kaldn bi yndan kız kardeşn bi yandan da 3 beben var nasl bakcan zor valla 
tarafından
Ayy sorma yaaa benide ikilemde bırakdı lar
0 oy
tarafından
Yavrum kucik bebe durmaz tabi bak gecen gece anne diye aglamis sen mahvolacan bu sefer ama gene kendin bilirsinn 
tarafından
Eminim değilim annemde diyo bakıver diyede :/
tarafından
Bana kalirsa bakma bacim ben okadar uzun bakmam bakamam sorumluluk arti bide 3cocuk seninde halin malum
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Canım senin de çocugun çok durumun belli ama kardeş de işte hayır denmiyor ki ona da zor şimdi peki baksan sana Bi faydası olur mu sonuçta o çalısıyor sen evdesin çocugu ile ilgileniyorsun en azından o da çocuklarına bir şeyler vs alır mı yani onun da senin için bir şeyler yapması iyi olur en azından 
tarafından
Canım bilmiyorum valla kafam karışık
0 oy
(3,997 puan) tarafından
canim ya bir tek gunduz olsa tamam da , gece annesini arar bebek , gecen oyle olmustu sanirim , valla cok zor kArar
tarafından
Zor canım yaaaa kararsızım
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Sen baksan bile çocuk durmuyor bacım arada olan sana ve çocuğa olacak  kardeşinin eşi napıyor baksın çocuğa madem bu küçük bebe varken karısının çalışmasına göz yumuyor otursun evde çocuğa baksın  hem seninde üç tane var ve hepsi küçük  
tarafından
Beyinleri basmıyor ki :/
tarafından
Valla rahimem bakarsın bakarsın sonundada  haksızliga ugrarsan kaldiramazsin çünkü belliki sen çok vijdanli birisin
0 oy
tarafından
Ya gecen agliyodu bebe anne diye, ne bilim ya cok zor karar. Tamam kardesine destek ol da sende de 3 cocuk var be bacim... Esin ne diyo bu durumlara?
tarafından
O aksine az çocuğun karnı doyar yemek yer diyodu
tarafından
O da dogru bi bakis acisi, kardesin belli ki bakamiyor cocuga az bakim olur bi yandan da tabi.
0 oy
tarafından
Rahime ablam çok alakasız ama nedense kız kardeşin 2 ciye hamile kalıcakmış gibi hissediyorum ben
tarafından
Benimde içime öyle doğdu kız rahatlığa alışırlar sa yaparlar bence
tarafından
Kızzz lar susun haaaaa amann amannnn :=)
0 oy
(163,308 puan) tarafından
baksanda haklisin baasanda sendede 3 tame var
tarafından
Ahh sevdam ahh
0 oy
tarafından
Rahime canım bence bakma Allah korusun çocuğun eline iğne batsa sen suçlu olacaksın annen baksın yada kaynanası a biraz para verip öyle batıracak çünkü büyük sorumluluk hadi 1 ay baktın ee sonra ne olacak? E abla bir ay baktın biraz daha bak diye diye sana kalacak uzun bir süreyi düşün taşın 
tarafından
Bende düşünüyorum bunu emin değilim
tarafından
Bakarsan çocuk biraz toparlanmış olur ama kardeşin alışacak bu defa
0 oy
tarafından
Sadece 1 ay mı çalışacak canm 

1 ay sonra neolacak 

Kardeş insan dayanamıyor ama seninde yükün ağır be gülüm
tarafından
Ayy sorma canım
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Kaynanasının bakmamak sebebi neymiş.. 

Ya kardeş tabii hep yaninda olmalıyız yani vicdan yapardım ama sende de  3 tane ve kardeşinin de olsa emanet bisey olsa sende suç olur zor bi durum...

Normalde ilişkiniz nasıl kardeşinle yada esin ne dio
tarafından
Eşim diyo aç kalmaz çocuk az doyar yanında hiç karışmaz bende isterim ama zorlanıyorum kızz
0 oy
tarafından
Annen bakiver diyceyne kendi baksın yaa
tarafından
Annem bina siliyo ev işine gidiyo canom ev kredisi ödüyo
tarafından
Ayy herkesin derdi var cenabı rabbim yardımcısı olsun cümlemizin
tarafından
Amin canım cümlemize
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bakma. 4 cocuk zor olur sen de mesaj atmistin ya de :)
tarafından
Ahaha dedim kızzz Valla özürdilerim diyo bide

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 450 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 408 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu