0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar çok üzgünüm bnm kötü bir alt komşum var kadının oğlu yurt dışında çalışıyor bu evde tek kalıyor yazları oğlu geliyor bu  kadın sürekli oğluna bizi şikayet ediyor yalandan mesela buzdolabınn içini temizlerken yere kavanoz koydsam duvarları yumruklyr ses oluyor diye apartman demirlklerne vuruyor neyse bu oğlunu doldurmuş oğlu bu sene gelince yurt dışından eşimi darp etti şikayetçi falan olduk ama ben dayanamıyorum kadın sırf hasta ruhlu olduğu için bu sorunları yaşadık kendi evimizi satılığa da çıkardık ama ben çok kötüyüm olay günü aklıma geldikçe kötü oluyorum bir de hiçbir sorun yok mahalledekiler bile alttaki için cadı karı doldurmuştr oğlunu diyo feraha çıkmam için ve Allah tan hakkımı alması için  dua önerr msnz 

2 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Ayetel kürsi 7 kez oku canım 3 nas 3 felak suresi bir fatiha suresi Rabbim hidayet versin. İnşallah hayırlı bir şekilde çıkarsınız. Sirkede damlat kovana yerleri falan onla sil.
(325 puan) tarafından
Her gece okurum bunları ama içim acıyor haksız yere bunlar olması canımı sıkıyor
(2,568 puan) tarafından
Sen merak etme Allaha havale et . Deki Allahım ben sana havale ediyorum de. Emin ol bunların hepsi ondan çıkacak. Allahın adaleti çok güçlü kuzum benim. Perperişan olur. Sen Allaha havale et.
(325 puan) tarafından
İnşallah bir de oğlunun karısı bana ohh diyo olaydan sonra ne olur dualarınzda bana da yer verin hazmedemiyorum Allah bana sabır verisn
(2,568 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni bende böyle senin kadar kötü olduğum zmanlar oldu kuzum benim akrabalarımdan Allaha havale ettim hepsi çok kötü duruma düşmüş hatta hallerine bile üzüldüm. Allaha havle et o en büyük cezayı verir. Sen Rabbimize sığın sadece.
(325 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(346 puan) tarafından
İnşirah oku canım Allah'ım kolaylaştırsın bu durumdan kurtulmanızı inşaAllah
(325 puan) tarafından
İnşallah sahinden.com da ev bakmaktan yıldım ne borçlarla aldık evimizi kredisi bitmedi daha Allah bildiği gibi yapsın bir de oğlunun karısı olaydan sonra ben balkondayken gördm bana oh olsun yapıyor çok edepsizler
(346 puan) tarafından
Bol bol oku canım inşirahı zorda olan olayların kolaylaşması için iyi gelir
(325 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,105 soru

24,178,348 cevap

336,224 kullanıcı

...