0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 3 gündür bunlar var bende. Salgın diyorlar doğru mu sizce? Bunları yaşayan var mı,?

3 Cevaplar

0 oy
(4,716 puan) tarafından
İki gün önce bende afedersin 3/4 kere çıkardım midem aşırı bulanıyordu halsizdim ve başım çatlıyordu. Çok şükür geçti iki güne ama. 
tarafından
Canım kussam rahatlicam ama kusma yok öyle bulanıyor sadece
(4,716 puan) tarafından
Allah şifa versin canım nane limon mu içsen?
tarafından
Limon sıktım yediğim şeylere canım ama bı fayda etmedi malesef
(4,716 puan) tarafından
Bana mide ağrısı için doktor hap yazmıştı yoksa bende de geçmiyor ama halsizsen sarımsaklı tarhana çorbası da yapabilirsin aslında...
tarafından
Çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım. Halsiz değil şükür ama bulantı ve ağrı beni rahatsız ediyor. Çorbayı deneyeceğim ama☺️
(4,716 puan) tarafından
İnşaallah iyi gelir canım Allah şifa versin :)
tarafından
Amin canım Allah razı olsun ☺️
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
2 gün önce bende öyleydim berbat bir agri ishal kusma vardi doktor salgın var dedi 
tarafından
Bende ishal yok kusma yok tam tersi afedersin kabizim. Ama midem çok yanıyor ve bulanıyor
(19 puan) tarafından
Gecmis olsun canım dikkat et kotu olursa bi doktora görün
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ☺️ mutlaka gorunurum
0 oy
tarafından
Bacım kusamiyosan bi yudum suya bi yemek kaşığı tuz at onu iç anında kusarsin biz annemle mantardan zehirlendik ben gittim tuzlu su içtim kustum 5 dkya ayaklandim annemin midesi yıkandı 
tarafından
Kuzum zehirlenme olsa bu kadar uzun sürer mi geçtiğimiz hafta başladı bu kızım kustu falan bende de devam ediyor
tarafından
Yok canım yanlış anladın kusmak istiyorsan dene diyorum ben zehirlenme olduğunu sanmıyorum
tarafından
Ha tamam canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne07 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,475,285 soru

24,151,909 cevap

334,952 kullanıcı

...