0 oy
1,033 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Duydunuzki esiniz baska kadinla bulusmus g orusmus yatmis kalkmis  napardiniz ne derdiniz

43 Cevaplar

0 oy
(802 puan) tarafından

Büyük konusmaktan Rabbime sığınırım.

MuhafazanAllah...
Rabbim cumlemize aile olma saadeti nasip eylesin.
-Reklam-
0 oy
(169 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum hatta düşünmek bile istemiyorum Allah düşmanımin başına vermesin düşüncesi bile çok yıpratıcı . En başta kahrolurum çünkü beklemiyorum . Sonrasında ya onu evden kovarim yada başımın çaresine bakarım kaçarak evlendigim için ailemin kapısının bana açık olduğunu düşünmüyorum ki zaten babam hâlâ beni affetmis değil.  O yüzden çok çaresiz kalırım . Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın kimseye ihanet açısı yaşatmasın çok zor :(
0 oy
tarafından
Agzına sıcarrmmmm kısa ve net affedecek degilim elalemin or.ssss öpecek edecek bide çocuğumu öpecek oldu cnm
0 oy
tarafından
Hic birsey demezdim hemen boşanma davası açardım 
0 oy
(986 puan) tarafından
Hiçbirşey yapmam . 
0 oy
tarafından
Hadım ederim net seyinide eline verir babasının evine yollarım 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Düşündüm de bian gözlerim doldu inşallah öyle birşey yasamayiz birbirmizi cok severek evlendik
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Büyük konuşmamak lazım Allahım kimseye yaşatmasın... ayrılırım bence kaldiramam unutamam kafamda döner durur silemem
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kendine yakıştırdıysa bende çocuğumu alıp çeker giderim. 
0 oy
tarafından
Bosadiim gitti 
0 oy
(90 puan) tarafından
Ayy bu konularda sunu yaparım diye hıc buyuk konusmak ıstemn ama ıcım almazdı herlde Allah kimseye yasatmasın yinede :(
0 oy
(30,147 puan) tarafından

Allah göstermesin yaşatmasin.

Düşünemiyorum bile

0 oy
(102 puan) tarafından
mahkemeye gidip ilk işim dava açmak olur 
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Direk adliyede alırım soluğu çocuklarında göstermem kendimi gectim hadi çocuklarını düşünse yemez o haltı yüklü miktarda da nafaka isterim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Konuşmam bunu  öğrendiğim  an   kızımı  alıp  çıkar  giderim 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Allahım hiç bir zaman yaşatmasın inşallah. Çok kötü bir şey düşünmesi bile insana acı veriyor. O anki sinirle naparım bilemiyorum. Çocuğumu alıp gider kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışırım heralde. 
0 oy
(2,589 puan) tarafından
(allah kimseyi o duruma düşürmesin) 

Evden kovardım,anında boşarım ben ne gidicem o defolup gitsin ben kurulu düzenimi neden bozayım ki o çalışıp yenisini yapsın ben evden onu atarım kendim gitmem 
0 oy
tarafından
Sessiz sedasız çıkar giderim hayatından hakkı olduğu kadar çocuğu görür hepsi bu 
0 oy
(139 puan) tarafından
Off çok zor Allah korusun bı onu duymadığım kaldı zaten düşünemiyorum bile
0 oy
(202 puan) tarafından
Bir kere affedersen bu hep olur o yuzden oglumuda alir ceker giderim isterse ailem bana bakmasin gerekirse aileme bile muhtac olmam elim ayagim tutuyor cok sukur 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 1,547 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,043 göst.
0 oy
39 cevap 987 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bosveraldirma (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,666 göst.

Kategoriler