Su programı kullanmaya basladigim gunden beri tek bir insana kırıcı konusmadim onaylamasam bile guzel bi dille yorumu yapıp bıraktım tartismaya asla girmedim cogu insan hamile cogu insan lohusa döneminde ve duygusal gerekde duymadim tersleyen oldu tamam diyip kapattım ama gercekten su son paylasımımda kaynanamın geldigini ve tek bisey bile getirmedigini söyledim kotu amacla degil ilk babanne sonucta hevesleri yokmu acaba diye yazdım o kadar kırıcı seyler yazmıssınız ki inanamadm bu tepki neden yani artık paylasım yapmaya biseyler sormaya danısmaya korkar oldum sırf insanlar kıracak diye hic tanımadıgınız insan sonucta yazdigi kadarini biliyosunuz o kadarina yorum yapsaniz keske artık söyleyecek söz bulamıyorum
Aman takma kuzum ya. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil . Senin yaşadığını bir allah bir sen bilirsin . Şahsen kendi adıma konuşayım. Zerre sevmiyorum kaynanamı. Eşimde hak veriyor. Insan gibi yorum yazana cevap ver. Kendini bilmeyene cevap yazmaya tenezzül etme kendi acizliği kuzum. Takma bile :)))
Bence de çok takma kafana aģzı olan konuşuyor
Ah be canim burda o kadar cok bilmis o kadar cok akil vericiler var ki hemeb saldiriya gecmye meyilliler agizlari bozuk insanlar sabri tasiranlar . Bosverrr burdakileri takarsan hasta olursun hic tanimiyodun belki hayatinda hic goremeyecegin sahsiyetler o yuzden sinir yapma bende gecen biriyle mahkemelik olma derecesine geldim. Karakteri bozuk cok bosverrrr :))
Aynen katılıyorum sana. Empati kurulması lazm sadece soruna karşı değil. İnsanlar birbirlerini anlamakta zorluk çekiyor napcksn
Keske canm ama malesef herkes duyarlı olamıyo kimse kimsenin içini bilmez konusur sadece. benm kaynanamda mesela gecen gittik gösteriyo iki tane hazır yelek almiş ellerim ağriyo yaoamiyorum ben hazır aldım dedi sonra salona geçtik bi baktım el işi aldı eline havlu kenari yapiyo bi tanidiga ceyizi icin :)) ölür müsün öldür müsün :)insanin siniri ister istemez bozuluyo ama takmamaya calisiyorum benim annemde kendini parcaliyo hirka öriyim yelek öriym şapka öriyim diye gercekten ufak gibi gözüküyo ama bence ciddi problem bunlar
Çok haklısın canım.. çok bilmişler dolu burda..kemdi hayatlarına bakmazlar senin sıkıntına bin bir laf ederler destek olmak yerine. Psikolojilerinin yerinde olmadıgını, henüz kimliklerini ve kişiliklerini kazanmadıklarını düşünüyorum. Takma kafana.
Gerçekten bende bişey yazmaya korkuyorum kırıcı olabiliyolar bazen ama amaç burda yardım etmek sonuçta azar işitmek için değil yardım öneri vs. Almak için post açıyoruz yada yorum yapıyoruz bazı insanlarda yargılamak için ellerinden geleni yapıyolar yardımcı olmiycaksan ne diye yorum yaparsın
Ayrıca şunuda diyim torunu için çabalayan kaynana varsa ellerinden öpmek isterim :)
Hic düşünme bsnce bazıları gercekten cogu postta agresif seyler söylüyor bennde denk geliyorum ara ara ama üzülme bosver. Kaynananda getirmesin nolcak benim kizimda ilk torundu ve kizi yok 4 oglu var kiza deli oluuolardi beni evde birakirdi yemek temizlik vs yaptirirdi kendi carsiya gezmeye giderdi begendigini kizima alip getirirdi ve kendi zevkine gore giydirirdi eltimin kizi oldu 2.5 ay once bana aldigi herseyi geri istedi corabina kadar hatta bizim aldiklarimizi nile istedi bebek arabasi vs. Sirf ona masraf etmemek icin bende 2. Cocuguma saklamak istiyodum dogal olarak sadece onun aldigi kiyafetleri yolladim Simdi 2.olcak haber verdik sevinmedi bile kadin aksine hesap sordu elestirdi niye olmus diye masraf cikmasindan korkuyor ama corap bile alsa kabul etmem artik sende kendi cocuguna kendin al daha iyi birak almasinlar yarin bigun yüzüne vuramazlar en azindan yada yüzsüz gibi isteyemezler
Acimazszlar tamam fikrini soyke ama kirmadan de zaten sen onlari paylaşırken uzgunsun kirginsin ya akil almak isterkenndaha cok seni kiryrkar
H ladi ben.onuda gectim sanki insan her gunu bir ornek birsey yzyrsn seni eski paylasimlarinla vururlar iki uc gun once kadinin biri birsey yazms hemen eee sen gecen bununyazmstin diyo bi kac kadin ;))( allhim dedim ne hafiza var milette
Baskalarinin laflarını bu kadar onemseyip kendini uzdugune degmez.. bebegine yazik bacim Allah askina agzi olan konusur milleti bu kadar kaale alirsan hayat boyu cok üzülürsün. bir post actigin zaman turlu turlu yorum gelir bunlara hazirlikli olman lazim. İcinden gelerek yapmadiktan sonra kimse bisi yapmasın bosver sifira cek beklentini uzulmezsin.
Herkesi memnun edemezsin canım .bosver bence. Herşeyi kafaya takarak hayatini devam ettiremezsin.
Bosverrrr agzi olan konussun dursun braz dusunseler ne dmek istdgni anlicaklar aslnda
1,486,762 soru
24,306,128 cevap
344,409 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın