0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba ben 4çocuk annesiyim kiraciyim 13yaşında kizlarim 15yaşında oğlum ve 3 yaşında küçük kızım var maddi sıkıntı çekiyorum çocuklarımın mont bot ve kiyafete ihtiyaçları var yardimci olurmusunuz allah razı olsun Hepiniz den kış geldi daha hic birşey alamadım çocuklarıma 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
4 çocuğu yapana kadar aklın neredeydi yasak post 
(15 puan) tarafından
4 çocuğu yaptığımda kendi evim vardı sonra isler ters gitti satmak zorunda kaldık şimdi kiraciyim
(13,306 puan) tarafından
Kimse inanmıyor böyle duyguları sömürüp toplayıp satanları gördü bu gözler
Uyarı veren arkadaş teşekkür ederim düşüncen için bunda benim düşüncem. Önemli olan bakacağın kadar doğurmak ziyan edip aç sefil bırakmak değil bebeleri. Kendi çalışsa yardım istemek yerine daha iyi bakar.
tarafından
Eski postuna baktım gene 4 çocuklu bir aileye yardım istemişsin hadi kendisine direk utandı isteyemedi komşu adına istiyordur dedim ama çocukların yaşlarını yazmışsın seninkilerin yaşları ile alakası yok nasıl guvenelim sana
(163,443 puan) tarafından
bende eski postlardan geliyom
(13,306 puan) tarafından
Çalış o zaman bacım 3 yaşında olan kreş yaşında ben de evimden oldum annemin üstündeyim kreşa alsalar bebeği beş dakika durmam evde annem çalışıyor maalesef. Kaynana ile de görüşmüyorum zaten bakmaz
(13,306 puan) tarafından
Ya Sevda Hanife sanki Rahime gibi bebeleri sabi sübyan da bırakamıyor. Herkesin ekonomisi bir değil eyvallah hadi o gün utandı komşu dedi diyelim biliyor yasak post olduğunu niye açıyorsun ya da belediye var bir sürü yardım kuruluşları var oradan iste. Bebesine poşet bağlayan şekerli su ile besleyen kadın vardı o bu kadar acındırmadı kendini
tarafından
Asli utandı komşu adına açtı diyelim okeyde orda dediği çocukların yaşları ile şimdi dediği yaşlar tutmuyor bacım o nasıl olacak ☺️
(13,306 puan) tarafından
He yani Hanife. Demek ki içimizden geçenler aynı
(10,885 puan) tarafından
Eski postuna baktım da sizlere inanmamakta hakliymisiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ohh Oh masallah 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Valla bende hiç kışlık almadim daha benim de3 çocuğum Var

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,181 göst.
0 oy
4 cevap 315 göst.
27 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aselin annesi (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 556 göst.
26 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde NisaSultan'ınannişi♡ (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,911 göst.

Kategoriler

1,471,764 soru

24,103,039 cevap

332,536 kullanıcı

...