0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hshsjejekke

7 Cevaplar

+2 oy
(1,207 puan) tarafından
Neden hep doktor kız deyince degişen oldu mu diye soruluyor neden hiç doktor ekek dedi sonra degişir mi diye sorulmuyor hep kız dedinmi soruyor nedense artık sorsan cinsiyet ayrımı yapmıyoruz derler eeeeeee peki bu ne birisi bana açıkya bilirmi (sen yapmayabilirsin belki ama hep aynı soruyla karşılaştığım için söylemek istedim sadece birde elbise alacağız falan diyorsunuz beklen biraz daha alırsınız birden çıkmıyor ya sonuçta) 
tarafından
Canım öyle bir ayrım yapmak için sormadım bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum bu yüzden merakim
(1,207 puan) tarafından
Cnm bende sadece sana bir şey söylemedim hep böyle postlar görüyorum hiç erkek degişir diye soran yok Allah gönlüne göre verir inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Olmuştur mutkala 9 aya kadar erkek diyip kiz doğan oluyor veya tam tersi
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Doktrum 12. Haftada kız dedi değişmedi canm :) doktrun tecrübesne ve bebeğin pozisyonuna bağlı bence doğurdum 9 ay 1 haftalık oldu ble :) Sağlıkla al kucağına inşallah 
0 oy
tarafından
Evet bana kız dendi sonra erkek dendi
tarafından
Canım aynı haftalar miydi
tarafından
14.haftada kız dedi 19.haftada benziyor dedi 22 de erkek dendi ve erkek doğdu
0 oy
(5,442 puan) tarafından
Oldu erkekde oldu =)
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Kuzenime 12 haftada kız dedi 16 da erkek dedi sonuç erkek dogdu
0 oy
tarafından
17 haftalıkken öğrendim net bir şekilde pipisini gösterdi doktorum ama yinede emin olamadım ayrıntılı renkli ultrasonu bekledim o zaman daha net görüp anca inandım kuzum 

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,744 cevap

331,540 kullanıcı

...