Doğum yaklaştıkça bir korku sardı beni. Ya evden başka bir yerdeyken (başka ev, sokak.. )bir anda suyum gelirse ? Ne yapacağım o an? 2 günde bir bir babama ziyarete gidiyorum. Babamın yanında olsa utancımdan yerin dibine girerim. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? O an ne yaptınız ?
Sabah namazından sonra yatağımda uzanmaya çalışırken büyük bir bardak suyu bosaltircasina gelmişti balkonda uyumuştum ordan o korkuyla banyoya koşana kadar hep damlamıştı koridora ayy ne günlerdi ya desteksiz yerinden kalkamayan ben o suyun gelmesiyle balkonla banyo arasını iki adım yapmıştım kocamda uykulu halde deprem mi oluyo noluyo diye fırlamıştı yataktan
Kaynanamin evindeydik 1 gun onceden gece 4 de nisan geldi 12 ye kadar hastanedeydim kendim cıkısimi yaptirdim eve gittik uyuduk fln aksam dizi izledk hic bisi yoktu tam saate bile baktim00:00 telefonu yerden alıyım derkn fosss bi bosaldi sanki su dolu balon patlamis gibi baya geldi esim uyandi noluyo diye ay o anki surat ifadesi gulsemmi aglasammi halime cok tuhaf bi duyguydu 9:04 geçe sabh dogum oldu hastane inledi resmen ben bagirmam etmem diyen ben hastaneyi inlettim kaynanamin halilari hep su oldu 1 saat boyunca suyum gelmeye devam etmisti hastanede guzel bi duygu bence hic utanma rabbim saglik sahat versin
Benim evde gelmişti ama arkadaşımın çarşıda gelmiş ama utanacak bişey yok bunda suyu gelince kalkmış hastaneye gitmiş doğurmuş
Çalışılırken iş yerinde gelmişti küçük bi yerde değildi
Ben su gelmesi nasil bisey onu da bilmiyorum yaa ya gelirde anlamazsam falan diye korkuyorum ilk dogumumda suyum dogumhanede patlatildi nasil biseydi hic hatirlamiyorum bile
1,493,569 soru
24,402,467 cevap
350,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın