0 oy
384 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından

:'(Kizlar yaptıranlar nasıl geçti sonrası agri hissettiniz mi ne kadar süre sonra falan biseyler yediniz yarin endoskopi var ve çok korkuyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 kez yaptirdim kuzu .Bir kere uyanik 2 sinde de uyudum❤️

Uyanik oldugumda agri ya da sanci hissetmedim .Sadece hortumu yuttugum icin agzima bir sey taktilar .Ve surekli salyam akti ahahahaha :D 

Yanimdaki kadin da kagit havlu serdi cenemin altina .

Hic canim yanmadi .

2 sinde de uyuyarak oldum 
(30 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifa versin canım bilemiyorum ya çok stres ve gergin durumdayim sonucun ne çıktı ne şikayetin üzerine gitmiştin kuzum?
tarafından
Midem cok yaniyodu kuzu .Bazen de agriyodu .Reflu var ben de  bir de kuzariklik.Korkma hic .Uyutabiliyolarsa uyutsunlar o cok rahat oluyo.zaten 20 dk suruyo ya da 15
(30 puan) tarafından
Uyutma olacak dedi ama niye kasiliyorim anlamiorum inşallah iyi geçer geçmiş olsn sanada canm rabbim şifa versn mide çok zor
tarafından
Ayy kaslma o zaman :D korkulacak bir sey olsa ben korkardim kuzum ❤️☺️
O kadar cabuk bitioy ki .Ameliyat degik zaten kamerali ince bi hortum .Cok kolay .Ben hic birinde bir sey hissetmedim .Ne uyandigimda ne islem esnasinda.Asiri basit bir sey
(30 puan) tarafından
Valla içimi rahatlatiyosunuz çok teşekkür ederim ya sağ salim bi atlatsaydim iste ister istemez bi gerginlik oluyor daha ilk olduğu icin :)❤❤
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından
Bişey hissetmiyosun ki canim boğazına sprey sıkıyolar damardan da sakinleştirici vurmuşlardı bana kendime geldiğimde de hiç bi sekilde ağrı falan yoktu
(30 puan) tarafından
Herkes öyle diyor çevremde ama ben çok korkuyorum nedense annem olurken kapıda beklemiştim attirmamisti annem duramamisti ondan dolayı stres yapıyorum sanırım ne şikayet in vardi canm sonucun ne çıktı
(429 puan) tarafından
Mide ağrısı vardı gastrit ve yara çıktı midemde ama korkma hiç hissetmiyosun
(30 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun canm benim inşallah iyi olursun tesk edermmm
(429 puan) tarafından
Allah sana da şifa versin canim sağol
0 oy
(54 puan) tarafından

Benim kalbime soktular uyanıktım. Zaten boğazı uyuşturuyorlar spreyle hiç acı hissetmedim ama kalbime girip çıktığını hissettim öyle ağrısız sızısız

Uyuşukluk geçene kadar hiç bişey yiyip içme dedi. Çok sakin durdum keşke her hasta sizin gibi dursa dediler beş dakikaya bitti. Stres etmeyin ki canınız yanmasın hayırlısıyla atlatın inşaallah geçmiş olsun 
(30 puan) tarafından
Cok teşekkür ederm sizede geçmiş olsun şuaan sırada bekliyorum ama niye böyle oldum bilmiyorum acayip stres var inşallah iyi geçer
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim. İster istemez stres okuyor ama inşaallah hemen olup biter hemen geçer.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
5 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal-94 (2,089 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 527 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,962 soru

24,066,121 cevap

330,374 kullanıcı

...