0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar şimdi gülen olabilir aranızda ama bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum hamileyim şimdi kadın doğum doktorona gidiyorum ya doğumdan sonra gitmeye gerek var mı? Bebekler için artık çocuk doktoru bakıcak dimi? Benim doğum yapıp 40 ım çıkınca görünmeme gerek var mı acaba. Daha çok erken bunlar için ama merak ediyorum.

Bebekler aylık doktora görünmeli mi doğduktan sonra

6 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Walla canm bn dogm yaptm sezeryan dgmdu 3 gn snra yramdaki bndaji actilar cagirmadilar bidaha gtmedm bn sorunda yasamadm ama sen blirsn tabi doktorun dedgi seye gore hreket edersin istersen
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kontrol amaclı 40 çıkınca gidiliyor 

Bebek icinde 1 hafta sonra saglik ocaginda topuk kani alıniyor hastaneden cikmadan da kagit veriyorlar iste 

15 gün sonra sarılık muayenesi gibi

2.ayda göz muayenesi 

3.ayda kalca çıkıkliğı muayenesi
tarafından
Kendileri söylüyor demek o zaman teşekkür ederim
(7,617 puan) tarafından
Evet liste veriliyor
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Doğunca çocuk doktoru gelip bebeğini muayene eder bi hafta sonra tekrar çağırır eğer dikişin varsa bi hafta sonra sende bebeğinle gidersin senin doktorunda dikişlere bakar sorun yoksa kırkında tekrar çağırır bebeğinde on beş günlükken tekrar sarılık bakmak için çağrılır ve sağlık ocağı da arayacaktır hem bebeğin kaydı için hem de bebekteki sarılığa bakmak için ama gittiğiniz hastanede tahlil vermişseniz tekrar vermeye gerek yok 
tarafından
Teşekkür ederim detaylı anlatımın için :)
0 oy
tarafından
Canim neden gülelim iyiki sordun rabbim sgalik versin bebeğinede sanada hemen kulak için işitme testi yaptır benim canim çok yandı seninki yanmasın 
tarafından
Teşekkür ederim Sevde insan merak edşyor gidişatı nasıl olucak diye. Sanada geçmiş olsun mühim birşeymi?
tarafından
Evet canim kulakların da işitme kaybı var amaliyat velkdie su var bilemiyoruz ama doktorlar amaliyat dediler belki bir kiloya ulaşması gerekiyor birde iki yaşını doldurmamasi
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ben doğumdan 3 gün sonra gittim önce ultrasonla bakti sonra bandı çıkarıp dikislerime bakti pansuman yaptı daha da gitmedim sonralarda da cocuk doktoruna gittim 1 ay boyunca 3 kere kontrole gittik 3. Gün kulak testi için 15. Gün sarılık testi için 1 aylıkken de boy kilo ölçümü ve aşısı için gitmiştim 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben 40 ta gittim bebeği de 6 ya kadar her ay götürdüm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 303 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simyaci (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 695 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazendecee (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,680 soru

24,187,036 cevap

336,705 kullanıcı

...