0 oy
731 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bjnbgkmbfglöcfhlm

12 Cevaplar

+1 oy
(1,309 puan) tarafından
Yani bence haksızsın kimsenin derdi sıkıntısı doğumu başka kimseyi ilgilendirmez aramak zorunda değil sende onu aramak zorumda değilsin herkesin kendi hayatı 

Ben doğum yaptığım için beni tebrik etmeyen yada evlenm diye birisine küsmem 
tarafından
Tamam senin kardeşin de doğum yaptım sende arama bakım sana kusecekmi.
(1,309 puan) tarafından
Kardeşim doğum yapsa yanında olurum zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence haklısın cnm
tarafından
Evet ki benim çocuğum çok kötüydü başka hastaneye bile sevk ettiler bir mesaj atıp geçmiş olsun demek zor değil veya doğumda bir hayırlı olsun demek zor değil ki
tarafından
Hülya banada dua et allah gözdeye akıl fikir versin die :)
tarafından
Hamzoşum /// geçmiş olsn balım takılma ya bu kadar kişiliği bozukmuş demekki boşver
tarafından
Özele gel laa yazayım sana :-)
tarafından
Çok saol canım yok ama kararım kesin ondan yani
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Evine almamak değilde ne bilim kapına geleni ceviremezsin ama haklısın mesafeli soğuk davranabilrsin canım
(1,543 puan) tarafından
Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım o seni adam yerine koyup o şekilde davranıyorsa sende onu adam yerine koyma ekmeğin suyun ondan gelmiyor sonuç olarak salla gitsin neden takıyorsun ki hayatindaki önemi ne bosver
tarafından
Öyle de kaynanamın en gözde gelini az önce konusu açıldı söyledim kaynanam toz kondurmuyor ona o yüzden sinirlendim
(1,543 puan) tarafından
Hep derim kol gibi sokan değerli olur bu seni ilgilendirmez yani şu anlamda diyorum kim ne halt yerse yesin ben öyle yapıyorum benimde o şekilde var ama umrumda değil onlar iyi olsun kapaimi kaparım kocamla huzurum varsa bitti gerisi beni ilgilendirmez arkadaşım kaynananlads o sohbete girme onlar kendi arasında naparsa yapsin
tarafından
Yok konusu açıldı söyledim ama o eltim ne yaparsa yapsın heeep en gözdee
(1,543 puan) tarafından
Öyle olur bu işler anlıyorum seni dedim ya kol gibi sokan değerlidir her zaman böyle bu
0 oy
tarafından
Tabikide haklısın canm 
tarafından
Kaynanamın en gözde gelini olduğu için ona laf kondurmuyor ona sinirlendim ya
0 oy
(13,306 puan) tarafından
O seni iplemiyor sen niye bu kadar ipliyorsun anlamadım
tarafından
Hayır takmıyorum eşim bu sıralar üst üste çağıralım onları yemeğe falan diyor kaynanam baya övüyor sanki bilerek
(13,306 puan) tarafından
Sizin mesleğiniz var mı?
tarafından
Sağlık çıkışlıyım liseden şuan çocuk gelişimi okuyorum
(13,306 puan) tarafından
E o hemşire olmuş tabi kaynana sever bitirince seni de sever
tarafından
Yok hemşire olduğu için değil mesela okumayan bir tane gelin var ama o eltim ne yapsın evinden bile kovsa kaynanam onu daha çok seviyor
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın canım

tarafından
Yani bir mesaj atmak zor değildi bence
0 oy
tarafından
Yani eşide gelemez çünkü abi olsa karısına ara bir sor derdi. 
tarafından
Zaten abisi bebeğe geçmiş olsuna gelmedi karısı memelekete gidince yalnız kalmak istememiş öyle gelmişti yoksa o da aynı hiç aramadı
tarafından
O zaman ne işi var evinde ki ❤️
0 oy
tarafından
Ben o eltinin kocasinida eve almazdim
tarafından
Lutfetmis. Aramismis. İnsan gelir. Hediyesini getirir. Hastayken gelir. Size yardım eder. Komşu arıyor sadece. Hastaneye geldimi evrakla ilgilendim derdinizi üzüntüsünü paylaştım i
tarafından
Hayır sadece doğumda hayırlı olsun diye aradılar sonraaa bir dahaa hiiç ne bebek hastaneye yatınca ne çıkınca hiç tenezzül etmediler
tarafından
Senin eşin dede problem var. Ben napam öyle kardeşi. Asla abisinide eve almazdim hemde asla. Benim oğlumu da hastayken sormayan kardeşleri vardı yeminliyim ayakları bu eve gitmeyecek diye. Ancak özür dileyen ekler sonra
tarafından
İşte eşimde kaçtır diyor niye çağırmıyorsun çağıralım falan asla dedim
tarafından
Çağırma sakın canim class ol. Kocasının da ayağını kes. Esinede de istemediğini. Net ol
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Gayette haklısın 
tarafından
İşte kaynanama göre o çalışıyormuş ben illa gelsin demiyorum ama mesaj atmak zor değil ki
0 oy
tarafından
Valla sonuna kadar haklısın canım sizin aranızda ne olursa olsun cocugun için de olsa arayabilirdi bende olsam evime almazdım ki zaten bendede var ama hemşire değil evime almıyorum yaptıkları yüzünden 
tarafından
Bizim aramızda eltimle hiçbir şey olmadı ki çünkü kendini aşırı beğendiği için muhattap olmaz kimseyle
tarafından
Aman boşver kızda sende olma valla ben evineyim namazimda kuranimda yim herkesden uzağım bir tek Allah'a yakınım okadar güzel ve huzur vericiki
tarafından
Ben takmıyordum umrumda da değildi eşim bu aralar çağıralım falan diyor kaynanam bilerek sanki yanımda övüyor ona sinirlendim haksız mıyım diye
tarafından
Yok bence haklısın eşine de şöyle hemşire zaten salgın var çağıramam  falan de tatlı dille oda artık üstlenmez
tarafından
Yok ben direk almıyorum eve dedim
0 oy
tarafından
Yooo haklısın bende olsam almam başka yerde atsın havasını ama bir gün o hava söner !
tarafından
Valla hiiiç evime bile almam ayıpsa onun yaptığı daha büyük ayıp
0 oy
tarafından
Sen çalışmıyorsun galiba böyle şeyleri kafaya takmak için baya boş vakit lazım
tarafından
Sen çalışıyorsun veya çalışmıyorsun ama belli ki senin kafan gelişen olayları oturup üstünde saatlerce düşününce algılıyor
tarafından
Yada eltimi bu kadar mercek altına almıyorumdur. Arasa ne aramasa ne bende onu aramam olur biter benim için. onu mu düşünüp umursucam eşime konusunu bile açmam
tarafından
Benim umrumda bile değildi eltim eşim son günlerde çağıralım niye çağırmıyorsun diyor kaynanam bildiği halde bilerek övüyor yanımda ondan olabilir mi sence
tarafından
O zaman sana bişeye bozulmuştur eltin bu kadar aramamasının sebebi vardır
tarafından
Daha önce hiiiç konuşmadık zaten kendisini düğünümde gördüm başka da görmedim yani ona yanlışımın olma ihtimali bile yok

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,905 soru

24,050,829 cevap

329,661 kullanıcı

...