0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah askina deliricem okula basladigindan beri grip oksuruk.. antibiyotik grip ilaclari bir hafta suruyor gecmesi gectikten 2 gun sonra yine hasta.. propolisli ballar pekmezler ihlamutlar yani herseyi de yediriyorum dikkat ediyorum elimden geldigince ama yok bu kizin bagisikligi bir turlu guclenmiyor.. her turlu testte yaptirdim zamaninda varmi aman su vitamini icin vs diyeceginiz bisi bir turlu yarayan bisi bulamadim . bir de bir aylik bebegim vae cocuga yaklasma demekten kardesine dokunamiyo cocuk

7 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Resmn ic sesim.olmussun bizde ayniyiz ya 10 gun gecmeden gene basliyo bugun okula da gidemedi cildircam
tarafından
ayy evet yaa sorma sacimi basimi yolasim var kardesi de var bir kere ona da bana da bulastirdi. simdi sar basa nrydi bu boyle anlamiyorum evde maskeyle dolanmaktan bir hal oldum
(4,148 puan) tarafından
Bizimde ole.enterogermina alicam yarin memnun kalanlar var dene istersen canm
-Reklam-
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Sarımsak yediriyor musun hergün 1 diş sarımsak yedir yoğurduna katıp 
tarafından
yok denemedim cnm onu da deneyeyim agir vs gelmez dimi bir de butun mu yoksa rendelimi
(12,971 puan) tarafından
Rendele canım 2 yemek kaşığı yoğurda ekle yedir
tarafından
tmm cnm saolasin
0 oy
tarafından

Sankı ben yazdım bunları aynıyız cnm 

tarafından
offf nedir bu kis cilesi
0 oy
tarafından

Benim oğlum halen gidemedi okula çok kötü oldu geçmişdi derken okula bir gitti 3 üde hasta oldu onlardan bana da geçdi nefesim kesildi resmen test de yaptırdık bişey çıkmadı Çocukda bu bambaşka bişey burnumu sile sile yara oldu çocuklara en sonunda nebizilatör aldım doktor aldırdı biraz daha iyiler bal limon zencefille geçdi öksürük 

1SU BARDAĞI BAL 

1 BÜTÜN LİMON 

1 YEMEK KAŞIĞI ZENCEFİL TOZ 

HEPSİNİ KARIŞTIR bunu tok karnına bi sabah bir akşam içir farkı gör 

tarafından
oksurukte yaptim sabah aksam denemedim onu da deneyeyim, evt o buhar makinasi bizde de var 3 yasinda da boyle surekli hastalanmisti o zaman almak durumunda kalmistik.
0 oy
tarafından
Ya yemin ederim aynısı napıcaz böyle ne illet bişeymiş ya çocuk okullar açıldığından beri hasta iki şişe şurup bitirdik tam geçti dedim yine hasta şimdi kardeşide hastalanıyor abisinden geçiyor napıcaz böyle bilmiyorum 
tarafından
oyy vallahi cok varmis boyle hadi benmki hasta da bu hastalik bir kere gecer bir ay sonra gene baslar vs bunlar seriye bagladi herkeste boyle yazmis
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim oğlumda ole 3 yaşında ama her hafta grip anlamadim gitti Dün hıc bisey yoktu bugün grip uyandı sabah ilaç verdim öğlen bol sarımsaklı tarhana yaptım icirdm şimdi bal soğan yapt8m vericem bide internette gördüm 3 4 tane sarımsak ez üstüne zeytinyağ ekle bi kaç saat dolap da dursun gece yatarken ayağının altına sur çek çorabı onu da yapicam bu gece oksuruk grip ii geliomus.  Geçmiş olsun 
tarafından
saolasin cnm insallah gecer denemedimiz yollar kalmiyo
(1,453 puan) tarafından
Öyle valla ilaç vermemek için herşey denioz napalim
tarafından
ilac veriyorum ama versemde gecmiyor
0 oy
(91 puan) tarafından
Canım imuneks ş şurup öneririm benim oğlumun bağışıklığnı bu şurupla toparladık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 529 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 854 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,596 soru

24,113,167 cevap

333,075 kullanıcı

...