0 oy
309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
merhaba Benim saçım hep dökülüyordu 5 ay önce doğum.yaptim hiç vitamin felan kullanmadım tepesinde açılma da oldu aşırı dokuluyir saçlarıma ellemek istemiyorum her ellemede elime aşırı sac geliyor bugün  doktora gittim önce doğumdan sonra normal olur dedi sonra kafama bisey tutup baktı normal değil biyopsi mi alsak dedi tepesinde açılma var. Tabi ben biyopsi duyunca panikledim zaten panik atak hastasiyim sac dökülüp de biyopsi isteyen hiç duydunuz mu kötü durumlarda mu istenir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gitmedim ama gitsem benden de ister herhalde asiri dokuluyo onlerden yanlardan açılmalar basladi 7,5 ay once dogum yaptim ben de emzirdigim sure boyunca dokulurmus vitaminler bebege gectigi icin ama bilmiyorum cok rahatsizim bu durumdan
tarafından
Dogum yaptigimiz icin normalmis canm ama doktor oyle dediyse vardir bi bildigi bence ihmal etme buraya da yazarsan sevinirim ben de gideyim olmadi bi doktora
(37 puan) tarafından
Tamam canım yazarım
(37 puan) tarafından
Canım gittim demir eksikliğinden olmuş doğumdan sonra kadınlarda demir eksilirmiş oda saçı etkilemiş
tarafından
Anladm cnm gecmis olsun ilacini ic mutlaka yakin zamanda ben de giderim insallah
(37 puan) tarafından
Sağol canım benim sende git inşallah iyi sonuç aLirsin
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Araştıracak adam işte erkek tipi dökülme mi diye? Kan vermedin mi? Biyopsi de alıyorlar bana teklif etmedi doktor ki saç çıkartmak tekrar o kadar uzunn bir süreç ki seneler alıyor. 
(37 puan) tarafından
Gitcem canım Inşallah kötü  değildir
(13,307 puan) tarafından
E bak triodin varmış kuzu
(37 puan) tarafından
Ondandır demi canım hep troid hem polikistik over var. Normal değil deyince orda bayılacaktım aklıma neler geldi
(13,307 puan) tarafından
Demedin mi onlara
(37 puan) tarafından
Dedim Canım ya bisey demedi sadece normal değil dedi bisey dese aklımda soru isqreti kalmazdı değişik bi doktara denk geldim
0 oy
tarafından
Tiroidlerdenmi alcak biosiyi triid sorunlarida sac dokulmesine sabep oluyo cunku
(37 puan) tarafından
Kafadan galiba deriden. Soru sordum cevap da vermedi. Troid nodüllerim vardı belki onunla alakalıdır
tarafından
Olabilir canim Allah sifa versin insallah
(37 puan) tarafından
Amin canım benim.insallab
0 oy
(462 puan) tarafından
Hangi bölüme gittin canm
(37 puan) tarafından
Cildiye  gittim canım
(462 puan) tarafından
Bende gittim ama öyle bişey demedi doktor kan değerlerine baktı sadece bide ilaç ve şampuan yazdı.
(462 puan) tarafından
Şampuanı kullandıktan sonra tamamen durdu dökülmesi
0 oy
tarafından
Benimde cok dokuluyo hic gitmedm yaa
(37 puan) tarafından
Ay valla kafamda sac kalmadı

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 270 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,542 cevap

335,833 kullanıcı

...