0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Sabahin korunde kalkiyo aksama kadar 2 dk uyuyup agliyo ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum bitanede 2 yasinda kizim var kostur kostur 2 dk uyudugunda onun yemegini hazirliyorum bana sira gelmiyor yani 11 gunluk bebegim bu hep boylemi devam eder kizlar ya otomatik sallanan besikmi alsam diyorum normalde bi kac ay kullancagim seye para vermem zaten durumda sıkışık ama boyle giderse bi gun acliktan bayilcam 

3 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından

Hahaa k bakma yavrum kendimi gördüm sende ben artık iptal olmuştum baya psikolojim bozulmuştu ben hala açım 14 aylık :) Allah yardımiz olsun vala. 

(3,102 puan) tarafından
Psikolojim gercekten bozuldu ya kafam çıt sesini kaldirmiyor artik kendi kendimi yiyorum evin icinde
(6,849 puan) tarafından
Destek al cnm azcik uyuşan kendine gelirsin ama vücut alışıyor artık zamanla
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Çok küçük ya ben ana kucağına koyup mutfakta yanıma koyuyordum öyle yemek hazırlayıp yiyordum
(3,102 puan) tarafından
Canim durmuyoki ya surekli aglama modunda
0 oy
(337 puan) tarafından
Hep böyle olmaz canım ara ara zorlaşır ara ara duzelir 40 i çıksın daha bi düzene girer geceleri uyumama illa ki oluyo ama sende iyi bilirsin 2 yasinda kizin varmış zaten en zoru da 40 gün degil mi sabır canim uykusuz günler bitecek demiyorum ama vücut aliscak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 628 göst.
0 oy
22 cevap 1,173 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.

Kategoriler

1,477,760 soru

24,187,879 cevap

336,745 kullanıcı

...