0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim gibi olan var mı daha 4 gün oldu doğalı neden böyle oldu ki yaaaa çok moralim bozuldu ayın 25inde gelin tekrar dendi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıkma canini cogu bebek 2.testte geciyor icini ferah tut allahin izniyle gecer seninkide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sezaryan mi pldun bizde ikinci de geçtik su vardı kulağında ama bize direk gecem din demediler sezaryan bağlı su kalmış olabilir dendi haftaya tekrar teste sokalim dedin şükür birşey çıkmadı sende de öyle olur ins birşey çıkmaz
tarafından
Sezeryanim bide amniyon sivi fazlaydi benim
tarafından
Olabilir birde banyo da falan su gitmis olabilir 4 gün boyunca yıkamayin doktora öyle götürün büyük ihtimal birşey çıkmaz Allah'ın izni ile
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Benimki ilkinde iki kulaktan da kaldi. Çünkü uyuyo olmasi lazm harekt etmemesi lazm bnmki kipir kipirdi. Olmadi ikisinxen de kaldı. 1 hafta sonra tok getirin uyusun dendi oyle yaptk şükür 2sinden de gecti. Doktor bebeklerin çoğu ilkinde kalir takma kafana dedi kulaklarndq amniyon sivisi kalintisi oluyoms cnku
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım dayımın oğlu ilk zamanlarda ikisinden de geçememiş, diyolar kapıları çarpıyoduk, başından davul çalıyoduk, bağırıyoduk duymuyordu demişti. Sonra bilmiyorum ne, şimdi 6 yaşındaki hiçbir problemi yok
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Canım sıkma canını benimde oglum 2 günlükkenn yaptılar sol kulaktan geçememişti 10 gün sonra gel dediler gittik geçti
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Eğer ağladı veya durmadı ise geçmemiş olabilir canım benım ablamın kızıda o yüzden geçememişti tekrar gittiğinde geçti canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 989 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu