0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Buna yaptıran mutlaka vardır geldimi resimleriniz benimki gelmedi kaf gündür 2 hafta olcak nerdeyse 

10 Cevaplar

0 oy
(2,535 puan) tarafından
Benimde gelmedi gmaile mesaj geldi bir hafta da kargolancak diye bir haftayı da geçti ses yok daha
tarafından
Aynn banada aynı mesaj geldi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnada öle mesaj geldi bnde yeni mesaj attım iki hafta oldu bnm resimler ne oldu diye mail e
tarafından
Gelir heralde
0 oy
tarafından

Lennn suç onlarda değil bu gurup da eee öyleyim yüklenirseniz oraya işde adamlar da dedi tabi batacaz duyan geldi duyan geldi vıyhhhh deyip sessiz sedasız vazgeçdiler:D

tarafından
Ahahha doğru tespit abla:)
0 oy
tarafından
Ben ona inanmadım 
tarafından
Ya bende inanmadım ama denemek istedim bi yandan aradım yarışma var oyuzden böyle bişey yapıyoruz demişlerdi
0 oy
tarafından

İki gün önce aradım , çok sayıda kampanyaya başvuran olduğu için basım asamasinda dedi.

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Gelen giden yok daha
0 oy
tarafından
Uygulamaya girdim basım asamasinda diyo. Onceden sipariş alindi yaziyodu. Yogunluk var öyle söylediler. Hem aradim hem maj attim
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Bu sabah mail geldi yoğunluk sebebiyle geç gönderilecek yazıyordu. Beklemede kalın 
0 oy
(449 puan) tarafından
Nasil yapılıyor bu fujibas
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Banada gelmedi daha ses soluk yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 188 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
26 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 731 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,932 soru

24,131,895 cevap

334,078 kullanıcı

...