+1 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
23 günlük artık uykusuzluk dan çıldırıcam. 2 tane kız büyüttüm böyle bişi görmedim. Emziriyorım doymadıpı zamanlarda mama veriyorum. Her yemek sonrası ıkınıo ıkınıo ağlıyor. Kabız falan da değil kim ne dediyse deniyorum yok. Susmuyor uyumuyor durmuyor. Çıldırıcam. İki kızıma zaman ayıramıyorum. Okula gidiyorlar ilgilenemiyorum. Yemehı zor yapıyorum evi bk götürüyor. Belli baslı vakitleri de yok. Her an aynı durumdd. Eşimle 3limiz kolumuz bağlı. Gaz işin biogea. Damla aldım dün ilk defa 5 damla verdim. Gecesi banyo yaptı hem iki göğsümü emdi uyumadı hala aranıyor kalktım mana yaptın içtğ. Yatırmaya yakın vakur vakur çıkardı rengi açık sarı kusmugun. Farkedince deliye döndüm alerji mi nedir diye. Dvt3 vitamini içmiyor içince kusuyor hemen. Şaşırdım ya bana Bi akıl verin. 7 gün sonra göz muayenesi var. Doktora göstercem anlatacam ama vallahi cıkdırmak üzereyim. Şu dk bası ıkınmaları bitiridi.sğrekki gazını alıyorum. Arada yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyırum. Masaj yapıyorum yok. 

16 Cevaplar

+1 oy
(1,666 puan) tarafından
Canim bizimde bir haftalık hatta 3 yada 4 günlükken krizler başladı ıkınıyordu bacaklarını karnına çekiyordu hep gaz dediler am enfeksiyon varmış idrar yollarında... bi tahlil verin bizim kide hiç durmuyordu haftalarca çekti yavrum gaz diye diye doktor da gaz demişti kullanamadığımız damla kalmadı en son bir aylık kontrolde  idrar tahlili yaptılar orda çıktı doktoru falan değiştirdik sonra....gidin bi idrar tahlili verin biz sonra dinlendik geçti 
(3,546 puan) tarafından
Valla aklımdan şuan özele götürsem mi Bi diyorum.
(1,666 puan) tarafından
Devlet hastaneleri de yapar ama sura vs sorun olabilir tabi
-Reklam-
+1 oy
(5,941 puan) tarafından
Biogia  gaz damlası degil  bağırsak  düzenleyici   onun yanın da  sub simplex al kullan  ben ikisini  bir kullanmıştım canım 
+1 oy
(4,712 puan) tarafından
Canım Biogaia ile birlikte sap simplex veya Nurse Harvey's kullan eğer gazı varsa ama başka bir şey de olabilir, idrar yolu enfeksiyonu veya dediğin gibi alerji de olabilir. Birde dvt3 yerine eğer imkanın varsa Ocean al. 
+1 oy
tarafından
İnanır mısın benim ilk çocuğum aynı seninki 4 aylık oldu hala öyle çok ağlıyor bazen bende onunla ağlıyorum böbrek taşı düşürüyorum çok ağrı yapıyor yine de bakıyorum Allah yardım etsin inşallah ama hala küçükken gazlarını çıkaramıyorlar inşallah biraz büyünce düzelir 
0 oy
tarafından
Damlaya ara ver kuzenimin bebeğide D-vit damla içince kusuyordu bıraktı o. Midesinde reflü de olabilir. Biogaia damlasını her gün aynı saatte vermeye özen göster bu bağırsak düzenleyicisi yanında ayriyeten gaz damlası kullan. 
(3,546 puan) tarafından
Gazını yapıyor canım hemde gayet rahat. Eczacı sadece bunu vermiş hepsi aynı diye. Şaştım kaldım inna.
tarafından
Benim bebeğim kolik bende uykusuzum sürekli uyanir mama ve annes sütü aliyor kabız bide seni çok iyi anlıyorum senin bebeğin küçük daha .. Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Canım ne dicem bilemedim bı doktora danışmadan çok iyi olur bence bişeylere alerjisi var durduk yere yapmaz sen yinede bı doktora danış 
(3,546 puan) tarafından
Götürcem canım götürcem bekliyorum bende bir hafta sonra randevu var.
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Biogaia gaz damlası değil işe yaramaz tek başına aşırı gazı varsa. Sütün yetiyorsa üstüne mama veriyorsan o rahatsız eder ve ondan da uyumaz. Oda ısısı da önemli 
(25,180 puan) tarafından
Bence ona ek olarak sab simpleks de kullan hem uyutur rahatlatır sende nefes alırsın. Bez sayısına bak 6 dan fazlaysa sütün yetiyordur mamaya gerek yok bence anlattığına göre
(1,254 puan) tarafından
Kesinlikke size katiliyorum benim bebgm 36 günlük bende doymuyor diye mama veryrdum emdikten sonra o gun sabaiyoduk o mamayi verince. Cok fena oluyor biraz fazla emincede aynisi oluyor  sürekli kaka yapmasıda cok fazla yedigini gosterirmis
tarafından
Gazını cikariyor diye rahatlamasını bekleme benim oglanda çok güzel alttan üstten çıkarıyordu ama yetersiz kalıyor bebeklerde ve kolikti oğlum. Muhtemel sizin de gaz sancısı dan ikiniyor bez sayısı yeterli ise mama verme hem anne sütü hem mama gazdan delirtir . İki kız büyüttüm demişsin de her bebek aynı olmuyor malesef delirecek bişey yok ben delirmedi isem kimse delirmez akşamüstü 5 6 bir başlar saniye susmadan akşam 11 12yi ederdik. Geçmiş olsun
(3,546 puan) tarafından
Sabahtan Bi basıyoruz ertesi sabaha kadar hep aynı. Hergün aynı dua ile belki bugün biraz rahatlar ile sabah ediyorum. Ama yok. Mamayı sadece gece veriyorum. Gece göğüslerim boş oluyor. Emişinden anlıyorum.
tarafından
Kolik ozaman canim benimkide huysuzdu 23 aylık oldu hala huysuz geçmiyor o ağlamaları huysuzlugu
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Benim kızıma devit gaz yaptı canım doktorlara sorsan bişey olmaz diyolar ama burda çok gördüm içeriği de temiz değil ocean kullanıyorum ben doktora gidince damlayı değiş
(15,031 puan) tarafından
Evet canım benim kıza da yaptı mahvolmıştu çocuk
0 oy
tarafından
Bebeğin kolik sanırım canım o yüzden yaptıkları normal bitmek bilmeyen gaz sancısı var çünkü netten kolik bebek şarkıları aç Hamak beşik al salla yarım kundak yap
(3,546 puan) tarafından
Eşimle battanıyende sallıyoruz fayda etmiyor li canım. Eczacı iki ilaç da aynı demiş. Sadece onu vermiş. Oturup agloycam şimdi valla.
tarafından
Kolik bebeğin tek çözümü zaman canım zamanla geçiyor
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Ayni durumdayizzzzz benimkide 36gunluk sabaha kadar inliyor dogmadigi icin degil askim o gazi var gazi. Sen bide mama yapip veriyorsan iyicene rahatsizlaniyordur
(3,546 puan) tarafından
Geceden geceye veriyorum bir yada iki biberon 60 sar cc. Doymuyor geceleri canım. Memeler boş oluyor emişinden anlıyorum.
0 oy
tarafından
Canım benimde 2. Bebeğim ilk oğlum çok sessiz sakin usluydu ne gazından ne dişinden çekmiştim ikinci bebeğim şuan 9 aylık 20 günlüklen bi başladı 4. Aya kadar o kadar gazlıydı ki bütün damlaları denedim artık fıtık çıkmıştı göbeğinde ıkınmaktan gece gündüz sürekli onunla uğraşırdım çok çok zor yaşamayan bilmez gerçekten tam bitti düzene girdi rahatım derken şimdide diş çıkarıyor gece 50 kere uyanıyor gündüz durmuyor hep bi ağlama modunda saçımı başımı yolasım geliyor bazen hangi birine yetişicemi şaşırıyorum 9 aydır hiç bi şekilde geceleri aralıksız rahat uyuyamadım tek tesellim geçicek bu günler canı içinde sağlıklı olsunda gelip geçici büyüyor az kaldı diyip diyip öyle avunuyorum unutma bebekler bizim enerjimizi öyle bi alıyolar ki kendilerine biz stresli olursak onlarda o şekilde oluyor biliyorum zor ama pozitif olmaya çalış diğer yavrularınada asla yansıtma onlarda anlıyor içten içe strese giriyorlar evet çok zor ama geçici en azından bunu düşün
0 oy
tarafından
Canm ıkınması gazı olduğu için biogaina yanında sab simplex kullan biogaina işe yaramazsa eğer , biogainayı ilk kez vermişsin sanırım 3 veya 4. Kez verdiğinde fayda görürsn , bnm kızımda aynıydı 6 ay çektik kolikti bide allah yardmcn olsn , bide devit içmiyosa başka marka bi d vitamini kullan istersen 
tarafından
Ben çok damla denedm canm bize en iti gelen biogaina nın yanında aynı zamandada sab simplex kullandm bunlar iyi geldi
(3,546 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın.
tarafından
Rica ederim canım dün mü ondan önceki gün ne seni bir posta görmüştüm doğurdun mu diye soracaktım sonra kızım ağladı onla ilgilenmek zorunda kaldım şimdi bugün posta görüntü dedim ki kendi kendime doğurmuş Rabbim analı babali büyütsün canım
(3,546 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım. Cümlesiyle inşallah.
0 oy
(2,594 puan) tarafından
bio gaia bağırsak düzenleyici tek başına yeterli değil ama onu da kesme ben sabah bio gaia akşamları sap simplex kullanıyordum mama veriyorsan 1 çay kaşığı zeytinyağı deneyebilirsin oğlum 3 aylık olana kadar sabah akşam yıkadım ancak rahatlıyordu gazdan dolayı dvt3 ü biraz kes bakalım oda kusturabilir 
(3,546 puan) tarafından
Havalar soğudu üşür diye haftada iki kez yıkıyorum. Dün gece yıkadım yine rahatlamadı.. :(
(2,594 puan) tarafından
kolik bebekler maalesef çok zor oluyor biz 1 yaşına kadar çektik gaz sancısı ek gıdada bile çok zorlandım siz gene doktoruna danışın başka bir ağrısı falan var mı diye
0 oy
(15,031 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği d vitaminini verme ıkınmayı o yapıyor ben de yaşadım zamanında o sorunu 2 gün verdim 15 gün ıkındı çocuk
(3,546 puan) tarafından
Hiç vermesem d vit sorun olur mu acaba canım. Benim kardeşlerime falan da hiç kullanmadık. Bişi olmadı.. Nedense güvenim yok o damlalar.
(15,031 puan) tarafından
Canım o da olmaz d vit de lazım ocean var bak ona bi ben onu kullandım zeytinyağı destekli sorun olmadı o. Zaten 1 fıs yapıldığı için uzun süre gidiyor
0 oy
tarafından

Benimde 4 çocuğum öyleydi 3 çocuğumda bişey gormedim öyle rahattilar ki bu sonuncu oğlum 6 ay ağladı ya böyle biseu varmı zaten 5 ay 24 saat gazdan çektik ustune  6 aya gelene kadar ağlamalar devam etti şuan 6 aylıgiz işten bu sefer sürekli kucakta olucak zaten doğdu doğalı 24 saat kucağımda bitik durumdayım bende :'( biogai işe yaramaz ben piyasadaki tüm damlaları kullandım en güzeli nurse hurvays şurubu gerçekten süper bide sen sabah akşam kimyon tohumu al aktardan demle iç canım

(3,546 puan) tarafından
Kimyon çayı içiyorum canım ama evdeki kimyonu demliyorum. Oda o kadar iğrenç ki agzımdan kokusu gitmiyor. Midem iyice bulanıyor.
(3,546 puan) tarafından
Bu nurse harveys damlayı da saglık bakanlığı onayı yok dediler. Tarım bakanı onayı varmış. Sadece Türkiye de üretiliyormuş. Güvenemedim öyle olunca.
tarafından
Genelde herkes nurse hurvays şurubu kullanıyor canım ve en iyisi o emin ol zaten bitkisel şurup evdeki toz kimyonu yemeklerine koy ayrıyetten aktadan muhakkak kimyon tohumu al demle iç hergun canım ay çok çektim ben 5 ay ya çatlıyordu aglamaktan birde uyku sevmez halen öyle uyku ile arası hiç yok şimdiki bebeler çok değişik gerçekten

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 936 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,372 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu